reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc

U nas weekend mial bez wiekszych rewelacji. Ola w sobote byla polskiej szkole a Milenka moj P pilnowal z kolei ja siedzialam prawie caly dzien u kolezanki pomagalam jej malowac salon. Pozniej P i moj brat poszli z Ola do tyni na imprezke. Moj P jak zawsze pozniej musial odchororwac wizyte. A w niedziele sie byczylismy obiad dopiero o 16 byl:-D:-D
W nocy Ola z Milenka goraczke mialy dawalam im nurofen przez sen bo cale rozpalone byly. Ale nie moglam im zmierzyc bo nam termometr padl na dobre i dzisiaj od tyni pozyczylam. Jak na razie 37.8 obie maja. ZObaczymy jak to dalej sie potoczy.

Oki zmykam bo juz mnie wena opuscila i strasznie spac mi sie chce

czesc kobietki ja nie pisze teraz czesto bo nie za dobrze sie czuje ostatnio wiec wybaczcie moja nieobecnosc nie moge w ogole jesc wedliny cos mnie od niej odrzuca i nie mam apetytuostatnio wcale ani sil wiec wczoraj przelezalam caly dzien na sofie oki koncze bo musze do lazienki znowu

hej hej ,ale tu cichutko .
Ja juz sie powoli pakuje -we srode lecimy.Tyle prania porobilam ,nic nie chce schnac :wściekła/y::-(,dzis juz w krzyku rozpaczy prasowalam wilgotne ciuchy ,majac nadzieje ,ze cos pomoze i wiecie co ?pierwszy raz w zyciu prasowalam majtki i bokserki :-D
ampar -snilo mi sie ze kupilam od Ciebie suknie slubna :-D/to chyba dlatego ze lecimy na slub siostry
tynia -bidulko Ty .Ja czesto nawet w 4 miesiacu zastanawialam sie gdzie ten stan blogoslawiony :dry:
graziul -owszem bylo sie ropucha ,z Dominikiem przytylam 30 kg.:sorry2:
Dobra ,bede sie teraz delektowac cisza :tak:.Dobrej nocki .

Ostatnia edycja:
Rzeczywiscie cicho tu- to chyba ta podla pogoda:angry:
Agnieszkauk- ciezko mi cos doradzic:-(
tyniaiwiki- trzymaj sie- jeszcze tylko pare tygodni i sie poprawi:tak:;-)
Reniuska- ale jaja wlasnie sprzedawalam sukienke na ebayu w ktorej bylam u szwagierki na weselu:tak::-D:-D:-D Baw sie dobrze;-)

Ide poszperac za kozakami bo w sandalach chodze caly czas:-D:-D:-D

Oj Ampar zdecydowanie chyba pogoda,bo ja taka jakaś nie wyrazna ostatnio chodze:-(
Sylwia Siostrunia ma chłopczyka:-)Mikołaja big boy
Aga nie wiem czy nie taniej wyjdzie kupić nowy pokrowiec,bo z tego co wiem to ciezko tu takie bajery kupić:-(
Tynia współczuje,ale jeszcze troszkę
Nic zmykam do łózeczka papap dobrej nocki

Cześć dziewczynki.

Ależ miałam przygodę przedwczoraj. Myślałam już, że się zaczęło, bo brzuch zaczął mnie boleć i jakoś tak się dziwnie czułam. Całą noc łaziłam. Ale w zasadzie ok. 8 rano mi przeszło. Dzwoniłam do położnej i ona powiedziała, że tak czasem się zdarza, że to mogą być bóle zapowiadające.
Czyli, że muszę być przygotowana w każdej chwili. Dziś się czuję normalnie. Także alarm odwołany chyba.

Tak poza tym to u mnie bez zmian. Dom doprowadzony do stanu używalności. Usterki naprawione. Na przybycie małej też wszystko gotowe.

Tynia - współczuję złego samopoczucia. Ja nie zwracałam, ale mdliło mnie i to mi wystarczyło w zupełności.

Renuska - ja też mam kłopoty z suszeniem rzeczy, bo przez tą pogodę nic schnąć nie chce.

Asinka - mam nadzieję, że Twoim szkrabom szybko przejdzie.

No nic zmykam. Muszę chatkę ogarnąć.

Ps.Jak się zacznie to przed wyjazdem do szpitala napiszę:)

Papa

Witam mam na imie Marta i jestem mama Kornelki,ktora ma rok i 8 miesiecy.od jakiegos czasu czytalam wasze forum no i sama postanowilam sie odezwac razem z mezem mieszkamy w bradford juz ponad dwa lata.mam pytanko do jakiego centrum planowania rodziny chodzicie? chcialabym isc do ginekologa i potrzebuje kogos sprawdzonego.pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Ja po raz kolejny siedzę nad rozliczeniem podatkowym mojego mężowatego. Raz już zrobiłam ale poczta posiała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Człowiek odzwyczaił się od używania długopisu i po wypisaniu kilku cyferek boli mnie ręka:-D

m02051991 witaj:-) ja jeszcze nie byłam tutaj u ginekologa więc nie pomogę.

Monia oj pamiętam jak ja wyczekiwałam aż sie zacznie....jak dla mnie męczarnia bo doczekać się nie mogłam:-D No ale jesteś już bliżej niż dalej;-)

Renuska spokojnej podróży i udanego urlopu:-)

reklama
Witam:tak:.
U mnie w końcu cisza chłopaki już śpią a ja ciesze się z tego bardzo:tak:.Pogoda nawet dzisiaj dopisała więc spacerek zaliczony :tak:.Jutro idziemy oglądac efekt końcowy remontu mieszkania które jest w bloku obok bo pewnie juz niedługo i do nas wkroczy ekipa:tak:.Trochę mnie to przeraża ale nie mam wyboru:baffled:.
monia22310 oj te ostatnie tygodnie są najgorsze tak człowiek czeka i czeka kiedy się zacznie :tak:.
Renuska udanego urlopu zyczę :tak:.
m02051991 ja niestety nic nie doradzę :no:.

Do góry