Czesc Wszystkim:-)
Widze ze cos sie ruszylo;-)

My dopiero wrocilysmy bo bylysmy na playgrupie potem na poczcie wyslac poczte potem na innej poczcie odebrac paczke ehhh. Ale juz jestesmy w domku zbieramy troche sil i zaraz zmykamy na spacerek tylko czekamy az pranie sie wypierze

Trzeba bylo w koncu sie wziasc za pranie bo juz mi z kosza wyskakiwalo

Ale czekalam na odpowiedni moment czt. pogoda

Dzis przez niunke malo nie zaspalysmy na playgrupe bo Ksiezniczka obudzila sie o 9;10 przy czym playgrupa zaczyna sie na 9;40

Ale dalysmy rade
m2051991 witaj wsrod Nas

No i ogromne gratulacje:-)
Natalka wiem o czym mowisz bo moja Vicky tez robi sie malym diabelkiem, fakt nie bije mnie jeszcze

Ale ma straszne fochy

Mam nadzieje ze to chwilowe

Tobie tez tego zycze

a co do pierogow to ja tez mam dzis na obiad

tyle ze nie jestem taka ambitna i mam odmrazane babcine

Graziul faktycznie Natalka jest bardzo wysoka, ale ma po kim wiec nie ma sie co dziwic

szkoda tylko ze ciuszki zamiast kupowac na 2latka musisz kupowac na minimum4

Moja niunka tez wydaje mi sie ze jest wysoka i ja musze tez kupowac jej wieksze ciuszki
Sylwiam ale mialas zajecie

nie zazdroszcze szczegolnie ze ksiegowosc matematyka to zupelnie nie dla mnie

ja ostatnio wyterzalam swoje szare komorki jak pisalam wypowiedzenie do pracy i tez sie strasznie przy tym nameczylam

Renuska spokojnej podrozy i udanego wypoczynku
Alfa1 ja niestety ze szkola nie pomoge bo poki co nic sie nie orientuje w tym temacie, bo jeszcze troszke mam czas;-)
A teraz juz obowiazki wzywaja trzeba isc pranie rozwiesic i na spacerek

Tyle ze juz tego pranie nie bede wieszala z niunka bo jak wieszalysmy pierwsze pranie to Vicky nabila sobie guza na czole przewracajac sie uderzyla czolem o kafelki na ogrodku

czy musiala akurat przewrocic sie na kafalekach a nie na trawie

ehhh mam nadzieje ze nie urosnie ten guziol zbyt duzy

Ok Paaaa