alexnow
Fanka BB :)
Witam kobietki:-):-):-):-)
Troche sie nie odzywalam,ale Aga miala wolne i musialam jej czas organizowac

U nas nic ciekawego zaliczylam w czwartek lekarza 

I troche sie zmartwilam bo nie podoba im sie moja waga a od poczatku ciazy przytylam 3 kg ,ale co zrobic juz jestem kluska i kluska zostane

Nie moge sie doczekac 17 ide na scan;-);-);-);-)
Wczoraj fajnie spedzilismy halloween Aga taka radosc ze szok tylko jeden gosc byl przebrany za faceta z krzyku i wyskoczyl i tak sie wystraszyla ze rozplakala sie

A w jednym domciu gosc mial zalozona maske wilka to sie odwrocila i powiedziala ze ona juz nie chce od niego cukierkow

Bylo wesolo brzuch od smiechu to juz mi pekal

Komus sie chyba pokielbasilo bo strzela fajerwerkami a to w piatek jest dzien swiatla ale sa ludzie i ludziska

pozdrawiam
Troche sie nie odzywalam,ale Aga miala wolne i musialam jej czas organizowac

U nas nic ciekawego zaliczylam w czwartek lekarza 

I troche sie zmartwilam bo nie podoba im sie moja waga a od poczatku ciazy przytylam 3 kg ,ale co zrobic juz jestem kluska i kluska zostane

Nie moge sie doczekac 17 ide na scan;-);-);-);-)Wczoraj fajnie spedzilismy halloween Aga taka radosc ze szok tylko jeden gosc byl przebrany za faceta z krzyku i wyskoczyl i tak sie wystraszyla ze rozplakala sie

A w jednym domciu gosc mial zalozona maske wilka to sie odwrocila i powiedziala ze ona juz nie chce od niego cukierkow

Bylo wesolo brzuch od smiechu to juz mi pekal

Komus sie chyba pokielbasilo bo strzela fajerwerkami a to w piatek jest dzien swiatla ale sa ludzie i ludziska

pozdrawiam
AfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiWykryj językHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidisz⇄AfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidisz
Wykryj język » Węgierski
Ostatnia edycja:
.Mam pytanko do ciebie jak oceniasz ogolnie dzielnice na której mieszkasz?Pytam bo wiem ze accent ma tam sporo nowych domów i muszę się zorientowac 
w sumie nie,czwartek moze byc ale bym bylo dopiero po 12 tej
ciesze sie że zdecydowaliśmy sie pojsc bo potrzebna mi była chwila luzu. Alexa o 11 położyliśmy u gospodarzy w sypialni i można było troche potańcować.
Ogolnie to mam juz tego po dziurki w nosie i nie wiem co to bedzie jak wroce do pracy. Juz mowilam swojemu ze chyba au-pair sobie jakas wezmiemy,