reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118- I jak Olivier??

AMPAR-my pare razy bylismy z Kuba na kreglach w Bradford i sa takie zjezdzalnie na kule i te barierki:-)Tez pomyslalam ze to fajna sprawa dla takich maluchow:-)

RAGAZZA-moj maly ma ponad 3 lata i tez codziennie laduje u Nas w lozku:crazy:tak wogole,to u nas zasypia:baffled:potem go przenosze do Jego pokoju ,ale On tak i tak potem znowu do mnie przychodzi:-D

reklama
myslalam ,ze jestem nielicznym przypadkiem jezeli chodzi o spanie z dzieckiem ,ale widze ze duzo nas tu :-D kiedy dziecko wraca do naszego lozka jak bumerang .Lepiej mi teraz :-)
ampar -widze ,ze uzywasz tego samego przepisu na ciasto marchewkowe co ja ;-)
kasia -biedny Oli ,moze to wlasnie przez zabki ,niektore dzieci fatalnie to znosza .
A wiecie ,ze podczas tej ciazy wyszly mi dwie osemki :szok: .Zostalo mi jeszcze okolo 64 dni brzuchowego ,ale mi sie teraz dluzy .

Hej u mnie dzisiaj straszna lipa Oli chory na maksa 40 stopni gorączki a ja do końca nie wiem od czego:no:.Lekarz stwierdził że to może zapalenie lewego ucha :baffled:.Ale te może to mnie jakoś nie przekonuje:no:.
Doris78 teraz jest już lepiej oby szybko wyzdrowiał:tak:.Teściowa leci z Gdańska:tak:.
A co się dzisiaj napłakałam to szkoda gadac ale strasznie się zdenerwowałam bo sama byłam z chłopakami w domu a tu nie dosc że Oli 40 stopni gorączki to nie chciał wypic paracetamolu a jak mu już wcisnęłam to zaczął się dusic i wymiotowac:-(.Stresa miałam na maksa:-(.
sylwia.m jeszcze raz dziękuje i przepraszam za cały kłopot.Mam u Ciebie spory
dług...
Renuska no tak to jest na końcówce ciąży wlecze sie strasznie:tak:.
Nic ide walnąc sobie melisę .

Cześć dziewczynki.

Dziś mam trochę lepsze samopoczucie i nie jestem taka zaspana. Pogoda mogłaby się wreszcie poprawić, bo jak tak wieje i leje to się nawet z domu ruszyć nie mogę.

Moje dziecko rośnie tak szybko, że dziś muszę się zająć ubraniami, bo z części już powyrastała. Szok dziś ją rano ubieram a tu rajstopki za małe, bluzka i body też.... A jeszcze niedawno były na nią za duże.

Kasia - mam nadzieję, że Oli szybko wyzdrowieje.

Ragazza - moja Sara śpi z nami jak chcemy się w dzień przekimać. W nocy normalnie śpi w swoim łóżku.

O księżniczka się obudziła idę ją nakarmić.

Czesc Kolezanki:-)

U nas jakos leci wczoraj nie mialam czasu zeby cos skrobnac bo caly dzien bylam poza domem, dopiero ok 19 wyladowalam w domku no i wiadomo kapiel niunki kolacja i spac;-)
Dzis Vicky zrobila mamusi pobudke o 6;30:wściekła/y: a do tego ja zasnelam ok 1 w nocy bo cos zasnac nie moglam:no:

Kasia duzo zdrowka dla Olinka. Kurcze co za diabelstwo sie przypaletalo:no: Moze to faktycznie 3dniowka jak ktoras z dziewczyn napisala. Pamietam ze vicky tez przez to przechodzila ale ona nie miala goraczki wrecz przecienie byla oslabiona:sorry: Ale ostre wymioty miala.
Zaneta mi wtorek tez pasuje:tak::tak: Wiec juz potwierdzam ze bede:tak::-D I wezme Twoja ksiazke:tak: Mam tylko nadzieje ze nie zapomne albo juz dzis wsadze w torebke bo u mnie z pamiecia to na bakier:-D:-D
Renuska domyslam sie jak Ci sie dluzy, mialam to samo:tak:
Nefretete Wow ale masz meza romantyka:-D Ale swoja droga bardzo oryginalna randka:tak::tak:
Ragazza odkad moja Mala skonczyla 5m-cy spi u siebie w lozeczku i bardzo szybko zaczela przesypiac cale nocki:tak: Tylko ze to bylo od poczatku moje postanowienie ze bede uczyla dziecko spac w swoim pokoiku:tak: i udalo sie:-)
Monia wiem o czym moisz jesli chodzi o pogode bo to chyba kazda z nas ma ja to najchetniej w taka pogode to z lozka bym sie nie wynurzala, no ale coz moja gwiazdeczka nie da mamie zbyt dlugo polezec:-D
m02... Jejku ale ja jestem gapa dopiero dzis jak zobaczylam zaproszenie na NK to dowiedzialam sie jaka jestes mlodziutka:szok::szok: Moze z racji tego ze nigdy nie pisze tych cyferek do konca to nie zwrocilam uwagi:-p:-p
Graziul ja tez ostatnio zaczelam rozgladac sie za kajakiem:wściekła/y: :-DI plaszcze do kostek przeciwdeszczowym:tak::-D

Dobra uciekam Laseczki bo zaraz kolezanka u mnie bedzie, Milego dnia Wam zycze:tak:Paa

hej dziewczyny ja tylko na chwilke chcialam zapytac czy ktoras z was wie moze gdzie w bradford jest dentysta ktory przyjmuje w weekendy albo po 18? dzwonilam do kilku sprawdzalam tez stronke dentist emergency ale niestety nigdzie nie przyjmuja a moj Ł biedak musi wyrwac zeba bo tak mu sie kijowo zlamal ze zostalo mu pol korzenia,caly spuchl i strasznie go boli a szef nie da mu wolnego.

m02051991- moze sprobujcie w wakefield bo tu z dentysta to masakra jest. niby cie boli i powinni przyjac, ale nie zawse tak jest-nad czym ubolewam.
Poldent - dentist, surgery, dental care, whitening, teeth, Wakefield, West Yorkshire
ja na szczescie mam swojego dentyste:-) uhhhh po 1.5roku czekania:tak:

sylwia-mnie bylo bardzo milo was goscic:tak: nastepnym razem to ja sie wprosze:-p
justsiak-dziekuje za instrukcje w sprawie nikili ''sisinki'' . chyba mialas razje ze to zakazenie drog moczowych.kupilam jej sok z zurawiny jak mowilas i dzis juz nie mowi ze ja cos boli. /buzka/

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
ja tak tylko na slowko bo dopiero do domciu sciagnelysmy:tak: ale jestem happy bo udalo nam sie zwiac w ostat chwili przed deszczem:happy:
M0205....masz ode mnie zapr na NK;-) jeju jak zobaczysz ile ja mam lat to pewno zrezygnujesz z kawki u mnie:-(;-);-):-D:-Dbo ja przy Tobie to ANTYK juz:szok::szok::-D:-D a tak serio to sie nie martw bo ja duchem bar mloda jestem i baba z jajem:cool::cool::cool:;-) Nelka i Natka maja identyko fryzurki;-):-D:-D:tak:
RAGAZZA-Tobie tez wyslalam.:tak:;-)
KASIA-i jak Oli??? lepiej?? kurcze wspolczuje bardzo:-:)-(daj znac co z nim,bo sie wsz martwimy:-:)sorry:
MONIA-faktycznie..dzis dzien mniej ospaly bo nawet rano nam sie lepiej wstalo:happy:
dobra ,mykam obiadek robic ,potem klikne,buzka

Cześć babeczki!
Ale dawno mnie tu nie było :szok: No ale w końcu teraz jestem kobieta pracująca i niestety nie daje rady odpisać (ale czytuje codziennie:zawstydzona/y:). U nas ok. Dziś mam dzień wolny i leniu****e jak mogę. Pogoda byle jaka i siedzimy w domku. Do tego strasznie ćmi mnie głowa. Jak ja tego nie lubię:baffled:

Ragazza- witaj na forum:-)
Agaam- współczuje nocki. U nas po zmianie czasu Adam wstaje przed 6:confused2: A wczoraj przeszedł samego siebie i poszedł spać przed 19:szok:
Kasia- współczuję przejśc z Olim. Wydaję mi się, że to może być trzydniówka. Adam miał (zaraz po przyjeździe do Pl) i zorientowałam się, że to to dopiero jak go wysypało. Wcześniej zwalałam winę na szczepienie, które miał pare dni wczesniej i na zęby:crazy: A gorączke miał, podobnie jak Oli, tak około 39-40 st. Dużo zdrówka dla małego i mam nadzieje, że szybko się wyjaśni co go męczy:tak:
Żaneta- chętnie wpadłabym do Ciebie:-D. Ale się za Wami stęskniłam dziewuszki:-( Dzisiaj oglądałam kartkę, którą od Was dostałam na pożegnanie i się rozczuliłam:sorry:
Renuska- zobaczysz jak Ci szybko minie. A jak już maleństwo pojawi się na świecie to wogóle dni zaczną lecieć jak szalone:sorry:
Nefretete- ale z D romantyk:-D Zabrać kobietę na romantyczny wypad na cmentarz:laugh2::laugh2::laugh2: Wstyd przyznać ale nawet nie wiem kim był ten człowiek o którym pisałaś:zawstydzona/y:
Monia- słodka pszczółeczka z Sary
Ampar- fajny taki wypad na kręgla. J od dawna mnie namawiał na takie wyjście ale coś zawsze nam wypadało. No a kalosze i prochowiec to w Anglii podstawowy element garderoby:-D
Sylwia- to ładnie poimprezowaliście. Fajnie, że masz taką dobrą siostrę i szwagra i zaopiekowali się dziećmi:-)
Doris- jak tam Davidek w przedszkolu? Zdarza mu się jeszcze płakać? Jeszcze troszkę i dołączy do niego Marcelek to pewnie nie będzie chciał z przedszkola wychodzić
mojadzidzia- co tam u Ciebie? Jak dziewczynki?;-)

Przepraszam, że nie odpisuje wszystkim ale już skończył mi się podgląd i więcej nie pamiętam.
Pozdrawiam

reklama
Czesc dziewczyny ja tak szybciutko bo weny brak:sorry:.
Trudno powiedziec co z Olim bo temperatura wciąż wraca,ale wygląda już lepiej i dosyc ładnie sie bawi.Ale znowu nie chce łykac leków więc chyba będę musiała wsadzic mu czopek :sorry:.Nie bardzo mi się to uśmiecha ale jak mus to mus:sorry:.
Aniu1218 ja tez podejrzewam że to trzydniówka i w to zapalenie ucha to jakoś nie wierzę :no:.Dzisiaj jest 3 dzień więc zobaczymy co będzie dalej:baffled:.Niby trzydniówka trzyma maksymalnie 5 dni i kończy się wysypką tak przynajmniej dzisiaj wyczytałam na internecie:tak:.
m02051991 to nie mam pojęcia:no:.przykro mi bardzo:-(.Jeśli nie macie jeszcze swojego dentysty a szukacie to daj znac bo znam przychodnie gdzie można się zapisac i to w dodatku jest polska dentystka:tak:.
Dzięki jeszcze raz dziewczyny za zainteresowanie moim maluchem ;-):tak:.

Do góry