doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc:-)
ASINKA Z-a czy ten wziew to Ventoilin?Jak tak ,to nie masz co sie denerwowac,to jest lekarstwo na oskrzela i raczej pomoze Milence.
To jest na rozszerzenie oskrzeli i poprawia droznosc drog oddechowych
W Pl lekarze tez to przepisuja jak dzieci maja dlugi i uprczywy kaszel
Lepsze to niz antybiotyk
A Ventolin podaje sie przy astmie ale tez przy innych schorzeniach drog oddechowych:-)
A moze u Mileny ten kaszel wlasnie jest spowodowany jakas alergia??a z niewyleczonej alergii powstaje wlasnie astma oskrzelowa:-)i moze lekarz wlasnie chce to sprawdzic
NEFRETETE-To Ci D niespodzienke zrobil

romantyk z Niego

ASINKA Z-a czy ten wziew to Ventoilin?Jak tak ,to nie masz co sie denerwowac,to jest lekarstwo na oskrzela i raczej pomoze Milence.
To jest na rozszerzenie oskrzeli i poprawia droznosc drog oddechowych
W Pl lekarze tez to przepisuja jak dzieci maja dlugi i uprczywy kaszel
Lepsze to niz antybiotyk

A Ventolin podaje sie przy astmie ale tez przy innych schorzeniach drog oddechowych:-)
A moze u Mileny ten kaszel wlasnie jest spowodowany jakas alergia??a z niewyleczonej alergii powstaje wlasnie astma oskrzelowa:-)i moze lekarz wlasnie chce to sprawdzic

NEFRETETE-To Ci D niespodzienke zrobil

romantyk z Niego

Ostatnia edycja:
.Proszę o szybką odp.
.
czy cos sie przyplatalo

.Albo dostane domek z trzema sypialniami i ogrodem albo nie ruszam się z tego mieszkania co mam bo w sumie jest mi tu dobrze
.wczoraj zaprowadziłam z Olim Krystiana do przedszkola i poszliśmy jeszcze na spacer pózniej Oli dostał drgawek i dostał wysokiej gorączki cały dzień i noc co zbiłam mu trochę to znowu robiuł się cały gorący:-(.Najgorsze jest to ze on nie chce przyjmowac leków przeciwgorączkowych wszystko wypluwa:-(.Muszę mu dolewac do pica ale też nie zawsze chce wypic
.Wczoraj cały dzień marudził i płakał a jak nie płakał to i tak same łuzy mu płynęły chyba od tej gorączki:-