doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc:-)
My juz po lekarzu,okazalo sie ze ma zapalenie ucha
jak bylismy 2 tygodnie temu u lekarza,to On mowil ze ma zaczerwienione ale nie jeszcze infekcjii,ale widocznie sie rozwinela:-(dziwi mnie tylko ze On nie skarzyl sie na bol ucha
raz tylko jak mu bluze sciagalam to sie za ucho zlapal i plakal ze go boli,a tak to cisza byla
I jeszcze jedno mnie martwi ze ON 1,5 miesiaca temu tez mial zapalenie ucha:-(a moze nie bylo do konca wyleczone......Oj mam nadzieje ze juz teraz wyjdzie z tej choroby
A u nas choinka juz stoi pare dni
Kuba tak namawiall ,wiec wkoncu mu uleglam
no i obowiazkowo kaza sobie codziennie koledy wlaczac
Dzisiaj przychodza do Kuby dziadki i ciocia na urodzinowego -niedobrego torta
Jutro Kuba ma urodziny ,a ze wszyscy ida jutro do pracy to dzisiaj robimy,a torta sobie wybral z morrisona ,takie autko lukrowane-pewnie bedzie bleeee,ale Jego decyzja
Zreszta dalam mu wybor ,albo robie mu urodziny na kulkach i zaprasza sobie kolegow i kolezanki,ale wtedy dostanie jakis maly prezent
albo nie robimy urodzin na kulkach a za to dostanie swoj upragniony zestw klockow lego za 90f

Bo On oczewiscie chcial miec urodziny a na prezent sobie wybral wlasnie te klocki
Troche by bylo tego za duzo

ROKSANNA-ja wczoraj jechalam o godzinie 11 i korki byly straszne
AGNIESZKA UK-to mieliscie przygode
ja naszczescie jak wczoraj jechalam nic sie nie stalo
My juz po lekarzu,okazalo sie ze ma zapalenie ucha
jak bylismy 2 tygodnie temu u lekarza,to On mowil ze ma zaczerwienione ale nie jeszcze infekcjii,ale widocznie sie rozwinela:-(dziwi mnie tylko ze On nie skarzyl sie na bol ucha
raz tylko jak mu bluze sciagalam to sie za ucho zlapal i plakal ze go boli,a tak to cisza byla
I jeszcze jedno mnie martwi ze ON 1,5 miesiaca temu tez mial zapalenie ucha:-(a moze nie bylo do konca wyleczone......Oj mam nadzieje ze juz teraz wyjdzie z tej choroby

A u nas choinka juz stoi pare dni

Kuba tak namawiall ,wiec wkoncu mu uleglam
no i obowiazkowo kaza sobie codziennie koledy wlaczac
Dzisiaj przychodza do Kuby dziadki i ciocia na urodzinowego -niedobrego torta

Jutro Kuba ma urodziny ,a ze wszyscy ida jutro do pracy to dzisiaj robimy,a torta sobie wybral z morrisona ,takie autko lukrowane-pewnie bedzie bleeee,ale Jego decyzja
Zreszta dalam mu wybor ,albo robie mu urodziny na kulkach i zaprasza sobie kolegow i kolezanki,ale wtedy dostanie jakis maly prezent
albo nie robimy urodzin na kulkach a za to dostanie swoj upragniony zestw klockow lego za 90f

Bo On oczewiscie chcial miec urodziny a na prezent sobie wybral wlasnie te klocki

Troche by bylo tego za duzo

ROKSANNA-ja wczoraj jechalam o godzinie 11 i korki byly straszne

AGNIESZKA UK-to mieliscie przygode
ja naszczescie jak wczoraj jechalam nic sie nie stalo
Miło ze ktoś jest ze mną:-)Kochane jestescie
Juz mi sie nic nie chce. Tylko ryczec. Lenka cala noc nie spala, bo ma taki katar, ze masakra. Jesc tez nie moze bo ma nosek zatkany. Poza tym ma kaszel od wczoraj, takimokry, z flegma - wydaje mi sie, ze to jej ten katarek splywa i dlatego tak kaszle. Budzi ja to caly czas. Jednym slowem caly czas placze. Tyle mam rzeczy do zrobienia, a nic nawet nie tknelam, bo nie mam jak. Poza tym sama sie tez czuje kiepsko. Zadzwonilam do przychodni - lekarz do mnie oddzwoni, moze cos da Lence na ten katar i kaszel - dobrze, ze goraczki nie ma. Chyba bede musiala zadzwonic do kolezanki i odwoloac ich przyjazd do nas. Po prostu nie mam sily, my chore, wszystko zasypane, zakupow nie mam, nie mam jak poprasowac ciuchow, bo mala mi nie daje. :-(
i nie daje dziecku szansy ulozenia,a mnie to wkurza strasznie
wiec Cie pewnie uszy piekly
moja sie budzila co 2 h na jedzenie do kilu miesiecy ,a raz to sie do ter budzi