reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Doris i kubus wszystkiego najlepszego,ale macie fajne wspolne swieto;-)
zaneta ja nawet sie nie zastanawiam i kupuje podwojny, moja Nela na spacerku niebardzo lubi sama chodzic,za raczke idzie moze z 5 minut a potem wola na rece wiec nie widze innej opcji.moja mama tez przyjezdza na dwa miesiace po moim porodzie ale jednak potem zostane sama i nie wiem jakbym miala wejsc do jakiegos sklepu i nele za reke prowadzic i jeszcze wozek pchac.
w dodatku ta spacerowka ktora mamy juz i tak ledwo zyje wiec na wiosne i tak bysmy musieli cos kupic. w motherandcare patrzylam to okolo 200 funtow juz mozna kupic podwojny.

reklama
Czesc:-)
Bardzo dziekuje za zyczenia dla mnie i dla Kubusia:tak::-)Kochane jestescie:tak:
O tak,fajny prezent dostalam 8 lat temu:-D
A mialam termin na koniec grudnia:-DAle mialam pod koniec listopada sciagniety szew i lekarz mi powiedzial ze w kazdej chwili moge urodzic,wiec sobie tak wymarzylam ze fajnie by bylo urodzic 3 grudnia ,ale 2 grudnia pod wieczor mama sie ze mnie smiala ze jednak nie urodze 3,a ja mowilam ze chyba faktycznie nie uda mi sie:-(a tutaj w nocy taka niespodzianka:-D
Sylwia tez miala urodzic 3 ,ale jej juz nie wyszlo:-(
Ten 3 grudzien jest wogole magiczny,nasza kuzynka tez jest z tego dnia i bardzo duzo ludzi znam ktorzy tez urodzili sie w tym dniu:-D

WREDOTKA-witaj:-)ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia ,wiec nie pomoge:no:

SARAH-Ciebie tez witam i zapraszm do pisania:tak::-)

ZANETA-w aptece dostaniesz taki proszek do rozpuszczenia ,zeby dziecko sie nie odwodnilo,wspomagajacy przy biegunce:tak:ale nie pamietam jak sie nazywa:zawstydzona/y::no:

KASIA8118-David tez schudl:-(prawie kilogram:-(i najgorsze ze dalej nie chce jesc:angry:

RAGAZZA-wazne ze lakarz osluchal Lenke i jak nic gorszego nie dolega Jej to nie warto faszerowac innymi lekarstwami:tak:
Ja pamietam jak Kubus byl maly i mieszkalismy jeszcze w Pl ,za kazdym razem jak on byl przeziebiony dostawal antybiotyk ,ktorym potem wymiotowal i potem kolejny i kolejny .Jak mial roczek to byl juz chyba po 4 antybiotykach:szok:A tutaj przekonalam sie ze przeziebienie samo moze przejsc bez antybiotykow:tak:

Moj Kubus tez dzisiaj poszedl do szkoly ,ale na 10-ta :-)Davida juz zostawilam w domu,na 1.5 godziny bez sensu zeby szedl:tak:
U nas chyba chrobsko sobie poszlo,David juz ma lepszy humor i nie goraczuje,lekastwo pomaga:-)

hejka
Ja mialam dzis kiepski poranek i nastroj ten sie niestety utrzymuje :baffled:.Postanowilismy z G. ze zamajtkujemy dominka na noc ,bo jak by nie bylo ma juz 3 lata .Zaopatrzylismy sie wiec we wszystko i bylo bardzo ladnie przez 2 dni ,ale od trzech nocy robi siku i juz sama nie wiem ale wrocic do pieluch to chyba tak glupio .Ponad to zacza strasznie wymyslac i marudzic ostatnimi czasy ,zaczyna sie tradycyjnie od ubierania :on nie chce tych skarpet ,on nie chce tych spodni a pozniej to samo jest przy sniadaniu .....Teraz smaruje kremem na wykladzinie rycerza lego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zanim G.wroci z pracy to ja zwariuje :wściekła/y::baffled:
Doris - wszystkiego naj naj dla Ciebie i Kubusia !
Wszystkim chorym -jak najszybszego powrotu do zdrowia ,my -odpukac-zdrowi i niech tak zostanie
wredotka -witaj ,ja do szkoly rodzenia tez nie chodzilam ,teraz nawet zaszalalam i zrobilam sobie plan porodu ,ale jak sie zacznie cala akcja to wiadomo ,ze bede miala gleboko gdzies ten moj plan ,byle by urodzic jak najszybciej

hej :)
Wszystkiego Najlepszego Solenizantom :*

Graziul - tak to moja pierwsza ciąża, dlatego chciałam żeby wszystko było jak najlepiej a zobaczymy ile z tego wyjdzie :)
Jak narazie, to jestem podekscytowana, nie mogę spać, ani na niczym się skupić.

A własnie..
Pewnie znacie w Bradford, może Leeds sklepy, gdzie można nabyć ubrania ciążowe i akcesoria oraz ciuszki dla Maluszków, w normalnej cenie? Bo już niedługo będe musiała zacząć się rozglądać.

Miłego dnia :)

ja zaraz tez swira ze swoim dostane a A dopiero za odzine bedzie bo do piknika ma zajechac jeszcze,zapomnialam wam napisac ze tydzien temu prawie zawalu dostalam w tym sklepie:szok::szok::szok:zawsze robimy prawie takie same zakupy ,nis szczegolnego i przewaznie place ok 3o fuli...tydzien temu pani zazyczyla sobie 58!!!!!!!!a praktycznie mialam to samo co zawsze i jeszcze 5 piw!mowie,ze to nie jest mozliwe,bo wiem ile powiennam zaplacic na oko tak,a ona z wielka laska,czy ma liczyc jeszcze raz!!no wiec jak policzyla to wyszlo chyba 34 a ona z tekstem czy jeszcze nic nie zostalo mi przy nogach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok:przeprosila itp,ale srednio to wygladalo:wściekła/y:wlasnie zakupilam sobie firanke do salonu z pl,moj mnie zabije bo 50 fuli kosztowala,ale raz na 2 lata moge sobie pozwolic na taka firanke,a co tam:-D:-D:-D
doris-ja z grudnia tez jestem,ale 12:-D
renuska-matko kochana,ty juz niedlugo rodzisz!!!!!!!!!!!!!a pamietam jak jeszcze niedawno wstawilas suwaczek i pelno ucieszonych minek:-D:-D:-Da pozniej po Tobie poszla lawina brzuszkow:-D:-D:-Dale tak na serio to na swieta juz mozesz tulic maluszka swojego...ojjjjjjjjjj:-):-)ja jestem ciekawa,czy tam w srodku to na serio jest w umnie dziwczynka,bo jakos jeszcze nie wierze:-D:-Dpomimo 2 scanow:-D
mo2o....no ja tez patrzylam i jest kilka,ale ja nie dam za wozek wiecej jak 200,bo moze sie okaze ze albo jedno albo drugie nie bedzie chcialo jezdzic,bo pawelek zaczal jezdzic w wozku bez placzu jak mial chyba 7 miesiecy!!!a w sumie jak juz bedzie mial ze 2.5 rku to tez moze mu sie odechce:sorry2:
wredotka-ciuszki ciazowe sa w new looku,mathercare,naxt..ale moze zobacz na ebayu,bo dlugo ci nie posluza:-)
ide bo po raz kolejny smierdzaca sprawa na mnie czeka:szok::szok:

Czesc Wszystkim:-)

DORIS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUUUZO ZDROWKA SZCZESCIA POCIECHY Z RODZINKI DLA CIEBIE I KUBUSIA:-):-):-)
Graziul jeszcze raz dzieki za spotkanko:tak: a jesli chodzi o plytke to zupelnie zapomnialam Ci powiedziec ale i tak nie mialam:no: Przepraszam ale moj jej nie znalazl pozyczyl komus a ten ktos komus i oczywiscie nie ma winnego a plyte amba ......:wściekła/y::wściekła/y: teraz jest mi glupio bo sie zaoferowalam a tu d***:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam...
Zaneta zdrowka dla krecika:tak::tak: NAs tez kiedys tez w pikniku tak potraktowali:wściekła/y:
KAsia dla Olinka rowniez duzo zdrowka biedak maly sie nacierpi:-(
Ragazza dobrze ze z Mala jest ok tzn ze jest ok jesli chodzi o plcka i oskrzela:tak: Duzo zdrowka dla Lenki:tak:
Agnieszkauk poprawy humorku zycze:tak:
Wredotka witaj na forum:tak: a jesli chodzi o szkole rodzenia to ja tez nie chodzilam:no:
Sarah witaj:tak: jesli chodzi o muzlumanki to na naszym forum nikogo nie ma:no:

A my juz po spacerku i po kawce u kolezanki ale tym razem wybralysmy sie na piechote bez wozka:-D
Teraz trzeba sie za jakis obiadek wziac a nie mam zielonego pomyslu do tego zostala mi tylko godzinka na wymyslenie czegos:szok: wiec chyba bedzie jakis kebab:-D:-D
Uciekam Paaa

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:):-)

Jeszcze raz najlepsze życzonka dla Doris i Kubusia.:-D

Witam nowe dziewczyny.:tak:

Ależ dziś ładna pogoda. Zaraz ubiorę małą i choć na trochę ją wezmę na słonko. Muszę ją ciepło ubrać, żeby mi nie zmarzła.

Mam pytanie. Czy nie wiecie gdzie mogę kupić małej ocieplane spodnie ? Takie na zimę. Babcia przysłała jej kurteczkę, a nie ma żadnych takich ciepłych spodenek. Rozglądałam się niby ale nigdzie nie widziałam takich.:no:

Wredotka - ja też nie pomogę ze szkołą rodzenia. Dałam radę i bez niej:tak:

Agnieszka - wyjdź na słoneczko to Ci się humor poprawi.:tak:

Agaam - idę za Twoim przykładem i biorę małą na spacerek. No chyba, że się nie przebiję z wózkiem przez ten śnieg....:szok:

Żaneta, Kasia - zdrówka dla maluchów.

Uciekam papa

reklama
Monia poszukaj w tkmaxx tam powinny byc
wredotka co do szkoly rodzenia to ja nie chodze na to ale sa w szpitalu podobno jak spotkasz sie z polozna to ona ci da taka kartke i tam bedzie wszystko napisane a ubrania ciazowe na ebayu ja kupowalam bonaprawde trafiaja sie okazje i duzy wybor jest :tak::tak::tak::tak:
zaneta krecik przechodzi chyba bunt 3 latka trzymaj sie kobietko ja mialam to w zeszlym roku bedzie dobrze:tak::tak::tak:
zaneta ja na biegunke wiki daje jagody mam jeszcze ze 3 sloiczki wiec z jeden moge odstapic ,jeszcze dobra jest smecta ale nie wiem czy dla niego bedzie dobra:-:)-(
co do wozkow kobietki to popatrzcie na ebayu jest bardzoduzy wybor nie wrzucam linkow bo nie wiem jakie chcecie czy takie jedno kolo drugiego czy jedno za drugim:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
oki zmykam gotowac obiadek

Do góry