reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 widzę że nareszcie Ci sie udało wstawic suwaczek:-) Nie musisz dziękowac;-):-p

Kasiunia i Fabianek miło mi Cię poznac:tak:

reklama
Sylwia.m dzięki za pomoc!Ale nie jestem jeszcze pewna czy wszystko zrobiłam OK.Karolina to nasze dzieci są w sumie w tym samym wieku bo ostatnio to wprowadziłam Cię w błąd.

Dziewczyny dzieki za porady, bez was bym zginela. pojade sama , ale serce to mi chyba peknie z zalu:-(

Doris ty bidulko ty to masz dopiero przeboje z Kubusiem , np ale dobrze ze mu sie polepszylo.

Kasiu i moj chrzesniaku Fabianku - witamy na forum:tak::-)

Spadam bo mamy gosci za 30 min.
pa pa

Kasia8118 w tym samym miejscu na dole masz opcję wklejenia zdjęcia. Możesz dodac zdjęcie z komputera, opcja "przeglądaj". Wybierasz zdjęcie a potem dajesz "zapisz zmiany":-)

Kama Marcel baardzo dziękuje za wpis na bobasach:tak::tak:
Zdaje się że Ty właśnie wracasz:-) trzeba znowu zorganizowac spotkanie żebysmy i z Toba mogły poznac się osobiście:tak:
No i z resztą dziwczyn z Leeds również:tak: Zebyście tylko chciały do nas przyjechac.

Kasia8118 a co Ty tak cichutko dzisiaj??;-):-p

Sylwia.m cichutko bo mi internet szwankuje :wściekła/y: i jestem bardzo zła z tego powodu.To nie na moje nerwy:wściekła/y:!Kurcze mąż mnie denerwuje bo ma jakoś nową grę i ciężko dostac się do kompa.A z tymi suwaczkami to też długo walczyłam,ale dobrze że już mam.Dzięki Sylwi pomocy;-).Kurcze jeszcze muszę zając się tym zdjęciem,ale chęci już brak.To kiedy następne spotkanie???Są chętne czy wszystkie znudzone po ostatnim???:-)

Witam was dziewczyny!Dlugo sie zastanawialam czy zapisac sie na to forum,poniewaz;po pierwsze wy jestescie juz ze soba "zzyte,po drugie mam 3-letnia coreczke a wiekszosc z was ma kilku i kilkunastomiesieczne bobasy!Od jakiegos czasu przegladalam to forum!I wreszcie postanowilam sie zalogowac!Moze pomogla mi w tym AMPAR3 i KASIUNIA I FABIAN!!!Znam 3 dziewczyny zapisane na forum.pozdrowienia dla was!

reklama
Kasia8118 ja zawsze chętna na spotkanie:-):tak: jakby tak tym razem wszystkie przyszły to się na tej łące z kocykami nie zmieściemy:no::-p

Asiunia no wreszcie:-D;-) Fajnie że się zdecydowałaś:tak:

Do góry