reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasiunia i Asiunia- witam. Ja tez nowa jestem. Ciesze sie ze pomoglam w podjeciu decyzji o zapisaniu sie
Maz mi dzisiaj uspil Szymonka wiec mialam dluzszy wieczor
Jutro rano wyjezdzam i wroce w niedziele wieczorem. Mam nadzieje ze chociaz jeden dzien pogoda mi dopisze
Kasia8118- widze szlaczki i zdjecie- szybka jestes:szok:
Niunka- a ty kiedy jedziesz do Polski??//
Ja tez jestem bardzo chetna na spotkanie. Oby tylko pogoda byla lepsza tzn bylo troche cieplej
Myszavik- hallllllllllooooooooooooo
Do niedzieli

AMPAR3-Ty wyjezdzasz do Blacpoool??Bo cos wspominalas:-)Jak tak to napisz potwm jak tam bylo,chodzi mi o jakis hotele,czy b&b i jak tam wychodzi cenowo.Bo moj Kuba tez strasznie chce jechac nad morze a szczegolnie do Blackpool ta ta karuzele,a tam zeby pojechac i nad morze i na karuzele to wlasnie trzeba jechac na weekend.Ale tam zawsze tak wiejjeeeeeeeeee:baffled:Milej wycieczki:-)
kasia8118-a co sie stalo ,ze ty pierwsza nie piszesz przy porannej kawce:-):-):-p;-);-)ha ha ha przegonilam cie:-)

SYLWIA- ja tak naprawde to tez mam czesto te nudy i w wekendy i w tygodnu.Ale na szczescie mieszkam blisko Niuni i chodzimy na spacery tak czesto jak tylko sie da!!(na bd 10)

Ja na szczęście mam Dorotę, Myszavik i Asiunie blisko więc zawsze z nimi się moż na spotkac. Ale weekendy niestety wszystkie albo wpracay albo do mężów się przytulają i mają mnie gdzieś:-p.
Mój mąż właśnie przed chwilą wyszedł do pracy. Jeszcze tylko jedyne 12 godzin i będzie spowrotem:-p;-)

Sylwie.m co się stało że tyle dzisiaj piszesz:tak:.Chyba pierwszy raz widzę tyle razy dziennie.Fajnie:-D!Idę spac bo facet marudzi.

No właśnie Tobie komp nawalał więc ja chciałam Twoją tradycję podtrzymac, żeby na forum smutno nie było:tak:;-)

Ampar udanego weekendu Ci życzę i oby pogoda Wam dopisała. Jak wrócisz to może jakimś zdjęciem się pochwalisz:blink:

Doris:rolleyes::oo::elvis::errr: co u Ciebie??

Doris 78 nie masz co się matrtwic ja czy cham tu z boczku i lukam co napiszecie z rana.Zaglądałam tu o 7,ale była cisza i nie miałam natchnienia żeby pisac.Kawki dzisiaj nie wypije bo mąż wypił całe mleko z rana przed praca, a bez mleka to nie kawa:wściekła/y:!Amper przyjemnego wypoczynku :tak:nic o pogodzie nie wspominam bo liczę że sie nie sprawdzi.Kurcze mały szaleje już mu się coś nie podoba od rana:no:.

Dorota pod buźkami które masz po prawej stronie jest "więcej":-p Wystarczy kliknąc:tak:;-)

Tak sobie myśle że może na zakupy sobie pojadę:-D:-D:rofl2: Choc pewnie będzie dużo ludzi ale co tam, hmmm.

No nie dziewczyny przesadzacie troszkie z tym pisaniem :-D- nie nadazam za wami.:wściekła/y::-D
Kasiu8118- bardzo lade suwaczki:-).

Kobitki ja na spotkanko bardzo chetnie , zeby tylko bylo cieplo.
Ampar ja do polski jade 16 czerwca na dwa dni.

No i witam nowa kolezankie:-):-), pisz o wszystkim i o niczym wkoncu nalezysz do mamusiek z bradford.

Niedlugo to my chyba zalozymy jakies klub czy co tyle nas juz jest:-).
Moze ktoras nas policzy? Moze mi sie uda jak Szymon pojdzie spac.

Acha dziewczyny z tymi suwaczkami i zdjeciami to tak napoczatku tak jest ja tez nie umialam , a nawet teraz jak mam zmienic tylko fotkie to wszytsko mi sie zamzuje i zas musze od nowa wszystko wklejac.

Zaraz wkleje wam mojego rozrabiaka.

reklama
Niunka19-82 fotki rewelacja:-) pozdrawiam.I czekam na propozycje wspólnego spacerku z bobasami.Ja od wtorku mam czas od 13.15 daj znac czy Ci jakos pasuje żeby sie spotkac.Mój mały próbuje właśnie wsadzic drut od stanika do kontaktu.Pomocy:wściekła/y:!To demon nie dziecko1!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry