tynia i wiki
Fanka BB :)
Czesc wszystkim wszystkie chyba sie przejadly dlatego nie pisza
agnieszka uk wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!
agnieszka uk wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-);-)

ile ma lat

Claudia jeszcze zafascynowana prezentami wiec mam spokuj
D ma caly tydzen wolny wiec w komplecie siedzimy w domku dzis zaliczylismy spacerek i teraz chwilke mam dla siebie:-)
Swieta minely nam super. Myslalam, ze bedzie tragedia bo to byly moje pierwsze swieta w UK - zawsze do PL jezdzilismy. Myslalam ze bede miala dola, ale nie - bylo super, malutka nam tak umilila te swieta, ze szok.
Jednak z dzieckiem swieta sa wspaniale!!! W Boze Narodzenie mieslismy cala chate gosci - przyszli jedni sasiedzi i drudzy, troche sie wodeczki polalo i bylo wesolo! A w Boxing Day siedzielismy w chacie i odpoczywalismy. Wczoraj pojechalam na wyprzedaze - w Nexcie kolejka stala az pod argosem, zeby wejsc, a w srodku puste wieszaki. Na gorze to juz w ogole nic nie bylo. Ogolnie to nic nie kupilam i wrocilam do chaty. Jutro K idzie do pracy.
I znowu wszystko na mojej glowie. Sylwka spedzamy z sasiadami. :-)

i my kupilysmy cosik tam i jak weszlysmy to wieszaki byly pelne
ale za 15 min juz puste niektore byly
szczegolnie wziecie mialy kurtki i spodnie 

w wigilie z najblizsza rodzinka,a w pierwszy dzien swiat tez z rodzinka ale z dalsza

bylismy w zeszlym roku i bylo bez szalu wiec w tym sobie odpuscilismy a do tego z Mala to nie mialoby sensu

jak na jegoo prace to bardzo duzo no ale niestety jutro juz czas wracac do rzeczywistosci:-(

Fajnie ze bedziecie mogli sie spokojnie pobawic
My to dopiero chyba za kilka dobrych lat:-(No chyba ze sciagniemy ktoras mamcie tutaj
Mnie chyba nikt o tej porze nie wyciagnalby na zakupy
;-)
;-)Nie może być

A tak serio to nigdy nie byłam na zimowej bo zawsze święta spędzaliśmy w Pl. Mam czego żałować?