Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wcale to nie jest powiedziane ,ze chlopakow sie trudniej wychowuje
to wszytsko zlezy od charakteru,wychowania i towarzystwa
a z opinii rodzicow ktorzy juz maja dorosle dzieci ,to wiem ze wlasnie dziewczynki sie bardzie buntuja w okresie dojrzewania

sami bylismy w ogromnym szoku .Polozna pyta sie mnie czy czuje potrzebe parcia ,a ja wielkie oczy -jakiego parcia
? Jestem przygotowana na porod rozlozony w czasie
.Smiesznie bylo
.Teraz trzymam kciuki za Was
.

WREDOTKA JA MAM W openmoves.wchodzisz na ich strone i wypelniasz wniosek i oni ci odpisują po 2-3 tygodniach!!!!!!!!!!wiem ze jest jeszcze BRUNER... CZY COŚ TAKIEGO TAM TRZEBA JECHAC I WZIĄŚC WNIOSKI!!!!OKI UCIEKAM LASKI BO NATALKA MARUDNA !!!!!!!!!!!!
ale tak mnie boli biodro ze ledwo kustykam
i jeszcze mnie tak ćmi w dole brzucha jak na okres i zwiekszona ilosc uplawow,wiec czuje ze cos sie tam sie dzieje powolutku.oby jeszcze wytrzymac ze 3 i pol tygodnia.moj mlody wczoraj pobil rekord,wstal o 8 i poszedl spac o 21.30 bez zadnego spania w dzien!!
dzieci maja wiecej energii od rodzicow,ja juz prawie zasypialam na sofie w dzien a on mi mowi ze nie lubi spac

ale super,ze tak szybko poszlo,a w domu mialas juz czeste i mocne bole??
sama wiem po sobie co wyprawialam w okresie dojrzewania to az włos staje na glowie