Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc:-)
My jestesmy juz po pierwszym spacerku od ponad tygodnia
Ale jest przyjemnie cieplutko chyba wiosna nam idzie:-) Oby, bo juz sniegu nie chce
Renuska Malutka jest sliczna
Monia no ja niestety nie mam pomyslu jesli chodzi o Sare moja Vicky zawsze chetnie lezala w wozeczku za to teraz juz nie usmiech jej sie do wozka wsiadac, najchetniej by caly czas na nozkach chodzila
I takim sposobem dzis spacer byl bez wozka i byla meeega szczesliwa
mo2....ja uwazam ze nie ma regoly kto jest grzeczniejszy i kogo latwiej wychowac, ja mam dwoch braci i siostre i jakos nigdy rodzice nie marzekali ze kogos jest latwiej czy trudniej wychowac
To zalezy od rodzica przedewszystkim a potem od towarzystwa
Jeden z moich braci byl bardzo spokojny a za to drugi to istny szatan
mowie o okresie dojrzewania za to ja to zawsze aniolek
no a moja siostra jest jeszcze przed wiekiem dojrzewania wiec ciekawa sama jestem jak to bedzie
Zaneta popieram ze dzieciaki maja wiecej energii ja czasami tez juz nie daje rady a mloda rzadzi
ja to bym chciala zeby moja jeszcze spala chociaz po pol godz ale nic z tego juz:-(
wredotka ja niestety nie pomoge jesli chodzi o agencje ja to zupelnie sie w tym nie orientuje
Ok Laski uciekam smazyc nalesniki na obiadek

My jestesmy juz po pierwszym spacerku od ponad tygodnia

Renuska Malutka jest sliczna

Monia no ja niestety nie mam pomyslu jesli chodzi o Sare moja Vicky zawsze chetnie lezala w wozeczku za to teraz juz nie usmiech jej sie do wozka wsiadac, najchetniej by caly czas na nozkach chodzila

mo2....ja uwazam ze nie ma regoly kto jest grzeczniejszy i kogo latwiej wychowac, ja mam dwoch braci i siostre i jakos nigdy rodzice nie marzekali ze kogos jest latwiej czy trudniej wychowac

Zaneta popieram ze dzieciaki maja wiecej energii ja czasami tez juz nie daje rady a mloda rzadzi

wredotka ja niestety nie pomoge jesli chodzi o agencje ja to zupelnie sie w tym nie orientuje

Ok Laski uciekam smazyc nalesniki na obiadek