Monia22310
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ostatnie kilka dni jakoś nie miałam weny do pisania.Tylko czytałam forum.
Mam dwa pytania.
Po pierwsze to potrzebuję fotografa, który zrobi zdjęcie Sarze do paszportu, może macie namiary na jakiegoś?
Po drugie to w niedługim czasie będę potrzebować ubranek na Sarę tak na 6 - 9 i 9 -12 miesięcy. Może, któraś z Was będzie chciała mi odspżedać?
Ragazza - ja też miałam podobny problem z lapkiem, ale już jest ok.
Żaneta - oby się malutka zdecydowała już na przyjście na świat
Agaam - miejmy nadzieję, że z okiem to nic poważnego.
Myszka - dobrze, że już z chłopcami lepiej
Nic zmykam. Papa
Ostatnie kilka dni jakoś nie miałam weny do pisania.Tylko czytałam forum.
Mam dwa pytania.
Po pierwsze to potrzebuję fotografa, który zrobi zdjęcie Sarze do paszportu, może macie namiary na jakiegoś?
Po drugie to w niedługim czasie będę potrzebować ubranek na Sarę tak na 6 - 9 i 9 -12 miesięcy. Może, któraś z Was będzie chciała mi odspżedać?
Ragazza - ja też miałam podobny problem z lapkiem, ale już jest ok.
Żaneta - oby się malutka zdecydowała już na przyjście na świat
Agaam - miejmy nadzieję, że z okiem to nic poważnego.
Myszka - dobrze, że już z chłopcami lepiej
Nic zmykam. Papa
Ostatnia edycja:
.I ten wiatr brawie mi kłaki z głowy wyrwało
.Ja drugi dzień z rzędu czuje się jakaś do kitu
.Dobrze że mój krótko w piątki pracuje bo przynajmniej odbierze Krystiana z przedszkola
.
.
.Strasznie ciężko ją zwerwac z podłogi
juz nie moge doczekac sie poniedzialku bo mam kolejny scan i mam nadzieje ze tym razem juz na 100%bede wiedziala co mam w brzuszku bo najwyzsza pora kupowac ubranka. w zeszly weekend nelka miala urodzinki i po zakupach poszlismy do parku,bylismy tylko chwilke a ja juz doszlam do wniosku ze najlepiej jako slonica czuje sie w domu bo po przejsciu kilku krokow juz mam zadyszke i spuchniete nogi.jeju oby jak najszybciej zlecialo do rozwiazania bo ta druga ciaza daje mi niezle popalic:-(
a ubrana to niemam bo sama tera potrzebuje takie jak to było troszkę puzniej to tak;-):-(....