Renuska
mama dwóch żuczków
melduje sie po weekendzie .Wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem .Pol dnia w parku i pol dnia u znajomych ,sie czlowiek troche odmulil .A dzis spalam do 9:30
.Troszeczke sie rozleniwilam jak G.jest w domu .Ciezko bedzie wrocic do normalnosci .
M0205..- pytalas juz kiedys ,a ja zapomnialam odpisac ,a wiec Jasmina wazy 9 kg.ale ona jest wielka babka .
Sylwia - co tam ze sie chlop spil ,wazne ze sie impreza udala ,bo sie udala ,tak sadze .
Graziul - jak tam Eryk ? musialas wstawac w nocy ?
Doris - to co w koncu David nauczyl sie jezdzic na dwoch kolach ?
Asiunia - ale sie porobilo u ciebie .Blizny moze nie bedzie miala duzej ,bo taka mloda skorka to potrafi sie zregenerowac ,ale reki sobie obciac nie dam ze tak bedzie ,bo moze lekarz wie lepiej
.
Dobra zmykam na sniadanie ,niestety musze sobie robic sama ,tego G. za mnie juz nie zrobi
.Troszeczke sie rozleniwilam jak G.jest w domu .Ciezko bedzie wrocic do normalnosci .M0205..- pytalas juz kiedys ,a ja zapomnialam odpisac ,a wiec Jasmina wazy 9 kg.ale ona jest wielka babka .
Sylwia - co tam ze sie chlop spil ,wazne ze sie impreza udala ,bo sie udala ,tak sadze .
Graziul - jak tam Eryk ? musialas wstawac w nocy ?
Doris - to co w koncu David nauczyl sie jezdzic na dwoch kolach ?
Asiunia - ale sie porobilo u ciebie .Blizny moze nie bedzie miala duzej ,bo taka mloda skorka to potrafi sie zregenerowac ,ale reki sobie obciac nie dam ze tak bedzie ,bo moze lekarz wie lepiej
.Dobra zmykam na sniadanie ,niestety musze sobie robic sama ,tego G. za mnie juz nie zrobi

U NAW WEEKEND NAWET ZLECIAŁ W SOBOTE MIELIŚMY CHRZEST CÓRECZKI OD BRATA A WCZORAJ URODZINKI SYNUSIA OD DRUGIEGO BRATA I TAK ZLECIAŁO ;-);-);-) TO KIEDY LASKI JESTEŚCIE U MNIE MOŻE W TEN CZWARTEK ŻEBY GRAZIULI PASOWAŁO CO? :-)BO RESZCIE OBOJĘTNIE!!!!!:-) KASIA A KTÓRA GODZINKA CI PASUJE?
;-)
a do tego musze dojechac autobusem wie musisz mi napisac jak do Ciebie dojechac, mam nadzieje ze latwo jest do Ciebie trafic bo inaczej moja obecnosc bedzie pod znakiem zapytania:-( Asiunia a Ty wybierasz sie do Emilki moze razem nie zbladzimy
Co nic nie piszesz dzis?