asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Marta-Sylwia i doris byly w LLANDUDNO!!!widzialam zdjecia i naprawde miejsce warte polecenia!!!Wpisz sobie w google!!!tez chcemy sie tam wybrac!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Takze wizyte mamy w srode no i jak juz tam bede to podpytam troszke o to przedszkole dla Malej chyba ja puscimy chociaz na te dwa dni;-) Ale jeszcze mojego P musze przekonac bo on nie jest az taki chetny

tam spędziliśmy chyba ze 2 godzinki pózniej pojechaliśmy na pieroszki do pierogarni a po pierogarni na balen do ikley :-)
;-)też było fajnie tylk pogoda się troszke popsuła ale w środku też był basen i popluskaliśmy się troszkę .... i tak zleciało a dzisiaj rano pobudka o 5 i do pracy i dziś już padam a jeszcze ta pogoda tak męczy

moja natalka taka się robi niedobra ze już nie daje rady non stop mama i przy nodze....:-
życze ładnej pogody na malowanie:-):-)
:-):-)
:-)
Ale i tak planow na dzien dzisiejszy brak wiec pewnie bede muslic i dzien bedzie sie dluzyl
Ale byle do 15
ALe nie zazdroszcze Ci teraz prania prasowania itp.
Ja staram sie przekonac P ze to dla jej dobra, ale on nie jest do konca pewny ze jej jest to teraz potrzebne
Ale niestety tyle czlowiek czeka na wyjazd a potem to wszystko tak szybko mija:-( Odnosnie tego przedszkola to tak jak napisalam Sylwii a poza tym to ja mysle ze on sie bardziej boi niz ona by sie bala

Ja tez lubie intensywnie spedzac wolny czas, chociaz cos ostatnio zamulamy w domku, bo caly czas odpoczywamy po urlopie