Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale i tak mam jesz duzo czasu na kupowanie wyposazenia bo dopiero jak wrocimy z Pl to cos moze zaczniemy robic
mam wesele u kuzynki syna
a tu jednak ponad 3 lata minely i trzeba poodswiezac
ale teraz robie to dla przyjemnosci ,zeby miec odskocznie od monotoni z dziecmi i garami
Do pracy sie raczej nie wybieram ,ale kazdy papierek sie moze przydac
:-(

;-)
.Ale dzis byl "ciezki" dzien ,tak parno i te deszcze ...Zaczelam troszke bardziej dbac o wlosy ,kupilam specyfiki w bootsie ,ale siano mam na glowie jak sie patrzy:-(juz nie wiem co mam robic z tymi wlosami wrrr.Zreszta wlosy to pikus przy apetycie Jasminy .Jest takim okropnym niejadkiem ,ze juz nie wiemy jak ja podejsc ,bo na gloda i zabawianie nie dziala .Najchetniej to caly czas by tylko z butli ciagnela
.
Jak bym miala teraz komus dzieci podrzucic to raczej bym nie zasnela
po tylu latach dzien w dzien ,noc w noc 
.Ja tez w sumie moglabym ruszyc tylek 
najpierw dlugo zasnac nie moglam bo duchota byla okropna,a potem maly 2 razy sie budzil a o 6 N zrobila wrzask o mleko
Do tego jesz ta pogoda deszczowa- i od razu spadek energii

:-(
paaaa

ale nareszcie bo juz za goraco bylo w nocy .Mlody spal w samych bodach i bez przykrycia i mokry caly a okno w sypialni otwarte masakra

A ja glupia wczoraj narzekalam jak to nie jest goraco i chyba mnie Bozia pokarala tym deszczem
Tak zle i tak nie dobrze i wez tu czlowiekowi dogodz

Mysle ze jak zbierze sie kilka dziewczyn to moze byc wesolo, mi generalnie pasuje raczej kazdy dzien

Ale oczywiscie slodycze i innego typu przekaski to moglaby jesc non stop
Staram sie jej to wszystko ograniczac ale i tak strasznie malo je:-(

Ja jej dam ciasteczko
Ide wcisnac w nia ta parowke bo mi dziewczyna z glodu padnie