Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Hej:-)
My juz wszystko to co na dzis bylo zaplanowane wykonalismy czyli play grupa plac zabaw no i przy tym wszystkim spacer
Teraz czekamy na tatuska az wroci z pracy
Kasia tramoplina fajna spr i to nie jest tylko na jeden sezon wiec mysle ze warto
Doris zazdroszcze Wam tego wyjazdu
Korzystajcie na maksa ze wszystkiego i pozniej koniecznie czekamy na fotki
Mamatrojeczki jak tam Twoj Krolewicz? Mam nadzieje ze juz mu lepiej
Dobra ide wstawic ziemniaczki i wywiesic pranie na ogrod poki nie pada bo u nas troche sie zachmurzylo
Milego popoludnia zycze:-)
My juz wszystko to co na dzis bylo zaplanowane wykonalismy czyli play grupa plac zabaw no i przy tym wszystkim spacer
Teraz czekamy na tatuska az wroci z pracy
Kasia tramoplina fajna spr i to nie jest tylko na jeden sezon wiec mysle ze warto

Doris zazdroszcze Wam tego wyjazdu
Korzystajcie na maksa ze wszystkiego i pozniej koniecznie czekamy na fotki
Mamatrojeczki jak tam Twoj Krolewicz? Mam nadzieje ze juz mu lepiej

Dobra ide wstawic ziemniaczki i wywiesic pranie na ogrod poki nie pada bo u nas troche sie zachmurzylo
Milego popoludnia zycze:-)
. On uważa się za lepszego, bo dostał wyremontowany dom, poza podłogami nic nie musiał robić, nawet kwiatki w ogródku mu posadzili
. Tylko zapomniał, że od nas dostał kilka worów ciuchów, bo inaczej nie miałby co na d..ę włożyć, wózki dla dzieci, krzesełko do karmienia, jedzenie itp. No i oczywiście meble też ma z fundacji, ale pewnie on ma lepsze ;-) Szkoda słów. Zerwałam z nim kontakt i mam go gdzieś. Szkoda mi tylko mamy, ale rozmawiałam z nią i powiedziałam, że ja tego ciągnąć nie będę, bo to bez sensu. Żal mi jej, bo jak dzwonię to się pyta co u niego, ale trudno. Menda nawet na dzień mamy życzeń nie złożył! Założył swoją firmę i uważa się za lepszego. A jak pracował w fabryce to donosił na wszystkich tylko by dostać awans. Upewniłam się tylko, że to jedno chodzące g..no 
.