reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ciesze sie ze ciasto smakowalo!!!!!Ja w sumie nic nie wymyslalam zrobilam nalesniki,i gotuje jeszcze kalafiora i to by bylo na tyle.Jak narazie skonczyly mi sie pomysly na obiad!!! a jutro do pracy wiec maz sie bedzie meczyl z obiadekiem!!!!:tak::-D:-)

Czesc:-):-):-) Jestem spowrotem:-):-) Oczywiście wymęczona:crazy::crazy::crazy:

Kostim kupiłam:tak: może nie jakiś zaje.... ale jedyny co leży jako tako i że majtki mogłam dobrac:tak: Stanik rozmiar 12 a majtki 8:szok::szok: Taki różowy bez żadnych wzorków:crazy: no nic, trudno. Może w Polsce jeszcze jakiś dostanę:tak:
Kupiłam jeszcze do tego trochę kosmetyków, koszulę dla męża, śpiochy dla Marcelka a dla siebie:-D:laugh2: piżamkę, dwa paski do spodni, skarpetki i bluzkę:-D:laugh2: Dobrze, że mam już wszystko kupione i nie muszę tam więcej jechac:-)

Kasia8118 spotkanie było fantastyczne:tak: Masz super mieszkano w fajnym, spokojnym miejscu:tak:

Z tą Naszą Klasą to niby fajnie ale tak nie do końca bo dzięki temu dowiedziałam się, że nikt nie zagląda do mojego profilu:-(:-(:-(:-(:-(

Niby to fajne bo dzieki temu wiem ze dorota dzis zagladala do mnie:-p:-p:-pAle z drugiej strony trzeba byc ostroznym:tak::szok:

Ale wpadlam:-D:-D:-D:-D

Ja tez dziekuje za mile spotkanko:-)no i nastepne u mnie ,wiec wszystkie chetne zapraszam:tak::tak::tak:
OLESKA-u MNIE bedzie nastepne spotkanie wiec mam nadzieje,ze bedziesz:tak::tak:
CFCGRIL-mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz:tak::tak:No i ze za tydzien do mnie wpadniesz na kawe:-D:-D
KASIEK83-a moze Ty tez bys wpadla,tak rzadko sie z nami spotykasz:tak:

ASIUNIA-babka byla bardzo dobra:tak:poproszze o przepis

Mniam.. babka domowej roboty palce lizac :)

Cocolino - ja na szczescie ze spaniem to nie mam problemow - juz nie pamietam keidy wieczorem usnalam pozniej niz 22-23 hehe:-)
spie na plecach lub na boku przytulam sie do mojego faceta i zakladam na niego noge - to taka moja poduszka :laugh2:
Te zajecia to antenatal classes - ja mam w st james, umowilam sie telefonicznie, to beda tylko 3 spotkania wieczorami.
Wydaje mi sie ze warto, zawsze to okazja do zobaczenia szpitala, pogadania z innymi brzuchatymi ;-)
Mi jeszcze 11tyg zostalo juupii!

Sylwia.m nie załamuj się mojego profilu też nikt nie odwiedził:no::-).Ale masz małe majteczki:-D:-D:-D.Ja to bym mogła kupic odwrotnie góra 8 a majtki 12:-D:-D:-Dżeby tylko:-D:-D:-D.Ale jestem jakaś przymulona :-(.

reklama
Kasia8118-chyba musimy wpasc do ciebie jeszcze raz zebys sie odmulila!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie mam problemu i majtki i stanik musze miec 16!!!!!!!!!!!!
Nie martwcie sie do mnie zajrzala tylko Dorota i nikt poza nia,wiec sie ciesze ze chociaz ona raz po raz zaglada:-D:-):tak::laugh2::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry