reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118-ja tylko jeszcze przez tydzien bede tym straznikiem!!!ale mam nadzieje ze godnie bede reprezentowc bd12!!!!!!!!!!!
A co do dzidziusia to napewno chce miec ale chyba jeszcze nie teraz!!!!Ale kto wie!Mi tez cos pachnie tutaj sexem ale jeszcze moja corunia nie spi,i narazie nie zamierza chyba zasnac i oby nie przestalo tak pachniec!!!!!!!
Dobra laseczki juz wiecie co ja dzisiaj bede robic a wy jakie macie plany????

Hej dziewczyny. Przykro mi,że nie bylo mnie z Wami. kasiu oczywiście,że się nie obraziłam, za co?? Wczoraj wieczorem bardzo źle się poczułam, jakbym miala zemdleć. Michał mi podał szklankę wody i poszlam do łóżka. Myślałam,że po nocce będę się lepiej czuła ,ale niestety. Zawroty były intensywniejsze. A doktor może mnie dopiero we wtorek przyjmie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieje ze wyślą mnie na badania w końcu. .moja córeczka jakby wyczuła że nie jest ze mną za dobrze, bardzo grzeczna była.
co do spotkania niedzielnego to nadal aktualne?? znalazłam ten pub w razie gdyby padało. jest duży więc nie ma problemu , no a przede wszystkim jedno skrzydło jest dla dzieci więc si nie będą nudziły. :-)

No proszę mała erotomanka ucieka bo jutro do pracy idzie i musi się wyspac:-D.Mój potworek też już śpi:tak:.Oby do samego rana:tak:.Coś się małemu na tańce zebrało z wieczora.

Kasiunia ja właśnie podglądałam co Asiunia Ci napisała ciekawego:tak::tak:

Cfcgirl my nadal chętni na niedzielę:tak: Czy ta restauracja ma może jakąś stronkę?? Chętnie bym zobaczyła:-) Jeśli nie ma to napisz nam adres. No i na którą się umawiamy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry