reklama

Mamy z Bradford

Ciesze sie kolezanki ze udalo wam sie spotkanko:tak:
A ja mam newsa ktorym koniecznie sie musze z wami podzielic,otóż:
Maksik ma pierwszego ząbka,hurrra!:-D:-D:-D
Gratulacje dla Maksika:-)no i wyprzedzil mojego Dawidka,ktory jeszcze nie ma ani jednego zabka:-D:-D:-D
Dziewczyny fajna sprawa z tym że można sprawdzic kto odwiedził ostatnio nasze strony na NK właśnie się dowiedziałam że stronie mojego męża odwiedziła jego była narzeczona :szok:,ale jaja co:-D.
Oj Kasia mniej sie na bacznosci!!!!:-D:-D:-D:-D

A wiecie co moj Kubus dzisiaj dostal dyplom za Najlepsze Maniery w Klasie!!!:-):-):-)Moj maly lowelas:-D:-D:-D

Asiunia-a TYWIDZE UCIEKLAS NA TEZ SEX!!!!!!:-):-D:-D
Ja zaraz wejde na moje nk i sprawdze ktora mnie odwiedzila,ale znajac zycie zadna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No nareście pani Doris78 dołączyła do grona świntuszek:-D.Co pani robiła tak długo:baffled::-)?cfc girl ja też cały czas chętna na spotkanie niedzielne;-).

Ostatnia edycja:
KASIA8118-zobaczylam u Ciebie w domu taki porzadek:szok::szok:ze az mi zie glupio zrobilo :-D:-):-)i pospratalam swoj dom:tak:umylam podlogi ,bo juz sie kleily:-D:-Di pranie zrobila,wysuszylam i kuchnie posprzatalam i sie wykapalam i lazienke umylam:szok::szok::-Dno i juz jestem:tak:

Droga Doris78 ja po prostu jestem super matka,żona i kochanka:-D:-D:-D.A tak na poważnie kto rano wstaje temu pan Bóg daje.Wiecie jak wstanę o 6 rano to czasu mi nie brakuje na porządki,a i mały chętnie się do tego bierze.Czasem jak chwyci szmate i zacznie ścierac kurze to aż ciężko wyrwac mu szmatę z ręki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry