Czesc dziewczyny,widze ja dzisisj druga no ale KASI8118 nikt nie pokona

Ja zaraz jade do centrum,po jakies prezenty ,do mojego wyjazdu jeszcze jest czas sle Sylwii Rafal jedzie autem do Polski i te moje prezenty mi wezmie:-):-)fajnie to sobie obmyslilam,nie??

KASIEK83-ja jade 20 lipca,bo Kuba 18 liopca konczy dopiero szkole:-)Kurcze to moze bys sie z dziewczynami umowila na interchangu i wtedy przyjechala:-)albo jakby oleska tez jechala to bys z nia sie zabrala,ona tez jest z bd 4 .Albo napisz gdzie by ci pasowalo to nastepnym razem sie do ciebie dostosujemy:-)co wy na to dziewczyny??
A z tym porzadkiem to wlasnie u mnie tego nie ma
wczoraj wkoncu umylam podlogi,bo az sie kleily a nie mylam ich ponad tyudzien
wiem wstyd
No i pisz co ci do glowy przyjdzie,ja tez czasami nie wiem co pisac ale potem jak sie rozpisze to samo przychodzi:-)jak teraz,ale zmalowalm jak wypracowanie w szkole
ASIUNIA-NApisz nam jak ci wieczor minal,bo jestemy ciekawe

KASIUNIA I FABIAN-TY tez napisz,bo tak zakonczylyscie pisanie,ze ho ho ho

Ja zaraz jade do centrum,po jakies prezenty ,do mojego wyjazdu jeszcze jest czas sle Sylwii Rafal jedzie autem do Polski i te moje prezenty mi wezmie:-):-)fajnie to sobie obmyslilam,nie??

KASIEK83-ja jade 20 lipca,bo Kuba 18 liopca konczy dopiero szkole:-)Kurcze to moze bys sie z dziewczynami umowila na interchangu i wtedy przyjechala:-)albo jakby oleska tez jechala to bys z nia sie zabrala,ona tez jest z bd 4 .Albo napisz gdzie by ci pasowalo to nastepnym razem sie do ciebie dostosujemy:-)co wy na to dziewczyny??
A z tym porzadkiem to wlasnie u mnie tego nie ma
wczoraj wkoncu umylam podlogi,bo az sie kleily a nie mylam ich ponad tyudzien
wiem wstyd
No i pisz co ci do glowy przyjdzie,ja tez czasami nie wiem co pisac ale potem jak sie rozpisze to samo przychodzi:-)jak teraz,ale zmalowalm jak wypracowanie w szkole

ASIUNIA-NApisz nam jak ci wieczor minal,bo jestemy ciekawe

KASIUNIA I FABIAN-TY tez napisz,bo tak zakonczylyscie pisanie,ze ho ho ho

.A dzisiaj ta nieszczęsna szkoła
a ja znowu nie przygotowana
.No ty sylwia.m chyba jesteś na zakupach