reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja czarna na maksa :-D Dosłownie, a właśnie dostałam list z Accentu - Jatta:-D
No i oczywiście kurza melodia każą mi wybrać w obrębie Shipley i szybko odesłać :-) Noooooo jestem naprawdę normalnie, hmmm, no faaaajnie :-)

myśmy tutaj kupili samochód ,Wojtek jest mechanikiem , do warsztatu pani przyprowadzila auto że cieknie olej i to kosztowne i ona go nie chce bo juz kupiła nowe,a moja połowa popatrzyła i powiedział że jak za tyle to on kupi,jak pani poszła dokręcił pokrętło i olej juz nie cieknie ,a my mamy auto za połowę ceny :-)

my mamy sabba i jestesmy bardzo zadowoleni, choc niedlugo myslimy zeby nowszy model sobie sprawic (koniecznie sabb) i moze kombi... w maju bedziemy do Polandu jechac, a ja mam tam od cholery rzeczy do zabrania (np.moją ciemnie zabiore i urzadze sobie w piwnicy przytulne pomieszczonko), a poza tym dziecko bedzie. glowny powod to dzidzia:-)

teraz mamy astre kombi ale własnie po powrocie z Polski Wojtek chce zmienić na sabba bo wielkością i komfortem jazdy przypomina nasza lancię (tę z Polski) no i jemu sie one strasznie podobają ;-)

monika1213- sabb to naprawde bardzo dobry wybor... jak narazie mamy sabba 900 ale teraz bedziemy chciali zmienic... no wlasnie... mi sie podoba 93, a Dominik chce 95 jeszcze troche kasy trzeba uzbierac wiec narazie staram sie nie wywierac na nim presii hahaha:-D:-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry