reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Sylwia - pochwal sie zakupem :-) to teraz tylko prawko i bedziesz smigac po Bradford
Kasia nie ma się czym chwalic

asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
My tez juz w domku,Ola sie wybiegala a teraz spi jak aniolek!!!A ja znowu jutro do pracy:-
baffled:a tak mi sie nie chce ze nie macie pojecia!!!
Kasiu-fajnie ze sie odezwalas,czekamy na wasz powrot!!
Kasiu-fajnie ze sie odezwalas,czekamy na wasz powrot!!
kasia8118
Fanka BB :)
Sylwia.m no to gratulacje.To kiedy będziemy opijac kupno auta
?Kasia.j dzięki za linka już tam zaglądam;-).

sylwia.m
Sylwia.m no to gratulacje.To kiedy będziemy opijac kupno auta?
Chyba kawą

Sylwia - i z automatem faktycznie lepiej sie jezdzi
Kasia ja największy problem mam ze sprzęgłem. Zawsze mi się myli kiedy dac mniej a kiedy więcej

W automacie tego problemu nie będę miała

Sylwia - ja tez z tym mialam problem
chyba do dzis jeszcze mam, wczoraj jechalam do meza do pracy, ruszylam z "3" i zablokowalam skrzyzowanie
a czasem zamiast "2" wrzuce "4" i Kubus sie mnie wtedy pyta: "mamusiu, dlaczego psujesz autko?", a potem jeszcze powie tatusiowi
ale sobie tak mysle, ze jeszcze z kilka lat i bede mistrzunio ;-)

sylwia.m
Kasia na pewno bedziesz mistrzunio
Ale najpierw zepsujesz samochód
Ja mam 7 miesięcy na nauczenie się i zdanie
może byc ciężko ale postaram się przynajmniej
Ostatnio jak mnie kierowca do autobusu nie wpóścił to stwierdziłam, że muszę się wziasc za to bo jak nie to zapuszcze w domu korzenie

Ostatnio jak mnie kierowca do autobusu nie wpóścił to stwierdziłam, że muszę się wziasc za to bo jak nie to zapuszcze w domu korzenie

Niestety, z tymi autobusami tu jest ciezko. Jakbym nie miala teraz prawka to nie wiem jakbym sobie radzila. Kolo mnie jezdzi taki stary autobus do ktorego nie mozna wsiasc z rozlozonym wozkiem
To juz zupelna porazka. Jak niby mam wsiasc do autobusu z dwojka malych dzieci, zlozonym wozkiem, plus jakies siatki z zakupami? Na taksowki to bym chyba majatek wydala.

reklama
sylwia.m
A co Wy śpicie???

Moje dziecko nie dało się oszukac
Myślałam, że będzie tak pięknie:-( Założyliśmy mu w pokoju ciemne roletu, żeby dłużej było ciemno. Niestety nic to nie dało i mały terrorysta przegonił swoją mamę do roboty

Ja sobie pojadę dzisiaj na zakupki jakieś, a co
A już niedługo wróci Dorota
Hurrrrraaaaaaa:-)

Moje dziecko nie dało się oszukac

Ja sobie pojadę dzisiaj na zakupki jakieś, a co

A już niedługo wróci Dorota

Podziel się: