Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sylwia - pochwal sie zakupem :-) to teraz tylko prawko i bedziesz smigac po Bradford
Stara toyota, najważniejsze, że w automacie
Mam nadzieję, że tym razem mi szybciej pójdzie nauka i będę miała prawko zanim maluszek się urodzi

Sylwia.m no to gratulacje.To kiedy będziemy opijac kupno auta?

;-) ale to też taką słabiutką
Sylwia - i z automatem faktycznie lepiej sie jezdzi
Za cholerę nie umiałam sobie wbic tego do głowy. Jak dojeżdżałam do skrzyżowania to zamiast skupic się na drodze ja zastanawiałam się co powinnam zrobic ze sprzęgłem

chyba do dzis jeszcze mam, wczoraj jechalam do meza do pracy, ruszylam z "3" i zablokowalam skrzyzowanie
a czasem zamiast "2" wrzuce "4" i Kubus sie mnie wtedy pyta: "mamusiu, dlaczego psujesz autko?", a potem jeszcze powie tatusiowi
ale sobie tak mysle, ze jeszcze z kilka lat i bede mistrzunio ;-)
Ale najpierw zepsujesz samochód
Ja mam 7 miesięcy na nauczenie się i zdanie
może byc ciężko ale postaram się przynajmniej

To juz zupelna porazka. Jak niby mam wsiasc do autobusu z dwojka malych dzieci, zlozonym wozkiem, plus jakies siatki z zakupami? Na taksowki to bym chyba majatek wydala.

Myślałam, że będzie tak pięknie:-( Założyliśmy mu w pokoju ciemne roletu, żeby dłużej było ciemno. Niestety nic to nie dało i mały terrorysta przegonił swoją mamę do roboty

Hurrrrraaaaaaa:-)