kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
Czesc Kasiek. Fajnie, ze wrocilas :-) Jak przygotowania do imprezki Michalka?
Ja tez tesknie bardzo. Pod koniec wrzesnia rodzinka meza ma zjad w gorach, beda cioteczki, kuzyni, dzieciaki, mnostwo ludzi. Zabawa po pachy, ognisko, impreza przebierana - co roku inny temat, wspolne wedrowki. W tym roku nie jedziemy, bo Kuba do szkoly, a na weekend to jednak za daleka wyprawa :-(
Duzo rzeczy nas tu omija :-(
Ja tez tesknie bardzo. Pod koniec wrzesnia rodzinka meza ma zjad w gorach, beda cioteczki, kuzyni, dzieciaki, mnostwo ludzi. Zabawa po pachy, ognisko, impreza przebierana - co roku inny temat, wspolne wedrowki. W tym roku nie jedziemy, bo Kuba do szkoly, a na weekend to jednak za daleka wyprawa :-(
Duzo rzeczy nas tu omija :-(

.Szok co on ma za pomysły.Kasiu.j napisz coś więcej o tych dziewczynach z Leeds.Ile płacą za salę?Skąd mają zabawki i ile ich było na spotkaniu?Jak często się spotykają i ile trwa spotkanie?
Nie, żartuję.
Spotkac się ze mną nikt nie chce:-

. Bylo jeszcze kilka miejsc gdzie chodzilam z Aga i bylo tak jak piszecie ze przy wejsciu placilo sie 50p i dzieci bawily sie nie tylko same, ale byly tez przedszkolanki, które organizowaly czas np: byly zajecia plastyczne czy muzyczne. W bibliotece raz w tygodniu tez byly spotkania dla dzieci i czytanie ksiazek. Informacje o tym gdzie mozna pójsc z dzieckiem to wogóle dostalam w przychodni. Nie wiem czy kazda przychodnia ma takie informacje ale u mnie jakos tak byli zorganizowani, ze wspolpracowali ze soba:-). Nie wiem moze warto zapytac...
A jaki byl dumny z siebie.