Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylwia.m nie wiem czy to będzie komplement,ale bardziej podobasz mi się w ciąży.Na tym zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie i na twarzy jakoś tak inaczej.Może powinnaś przytyc bo jak jesteś okrąglejsza na twarzy to lepiej wyglądasz.Takie jest moje zdanie,bez obrazy.Fotka super.
Kasia łatwo powiedziac przytyj Ja od wielu lat waże tyle samo i chocbym nie wiem co robiła to nie przytyję, no chyba że bym chodziła w ciąży na okrągło
sylwia no no slicznie tak jak u mnie tylko watrobe wysadzilo haha
ampar- caly tydzien siedze w domku, wiec w weekend szaleja... i tak wczesnie wrocilismy bo juz o 4 bylam po kapieli w lozeczku
mam podobny problem... jakos od 17roku mego zycia wskoczyla mi waga na53kg i nie drgnela ni razu... do czasu jak zaszlam w ciaze;-) nic nie pomagalo zadne diety...
Nefretete101 jeżeli chodzi o akcje to mi pomogła,ale może powodem było to że akcja była po długim nie robieniu nic.Bo mąż był w Anglii a ja w Polsce.Po akcji dostałam bóle i na drugi dzień urodziłam:-).