reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cześć dziewczyny
a ja mam smutka Wojtek wczoraj wyjechał do Bradford a my zostaliśmy z Kubantkiem ,teraz odliczamy czas ,nienawidze się rozstawać:-( i chyba humor mi się nie poprawi aż do przylotu:no:

hejka
Sylwia- jak sie czujesz?
Monia- a ty kiedy wracasz? Ja tez nie lubie rozstan, my praktycznie ciagle i wszedzie jestesmy razem. Teraz niedawno byla na dwa dni sama w Polsce to uwierz mi dziwnie sie czulam , taka sama nic nie mialo senesu. Niby tylko dwa dni, ale wystarczylo na zrozumienie jak wazna jest rodzinka .

A co tu taka cisz, chyba wszystkie spia w taka pogode.:confused:

Kasiu8118- ja wpadne napewno , ale Kasia chyba nie bo jutro wyjezdza do Polski.

Czesc!!!!
Dlugo nie pisalam jakos weny mi brakowalo!:-(Ja mam dzis wolne,pierwszy raz od niepamietnego czasu spedzilam weekend z moim mezem!!!!!!!!Wczoraj bylismy w centrum,oczywiscie pol dnia nam minelo jak mrugniecie okiem!!!!!Zakupilismy Oli hulajnoge i od rana posuwa po moim malym saloniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zwariowac idzie!!
Kasia j.-ola sie pyta kiedy spotka sie z kuba i razem sobie pojezdza?!
Niunka-super zdjecia z urodzin szymka!!!!
Kasiek83-a u was jeszcze trwa to przedluzenie imprezki Michalka?!Wszystkiego naj,naj dla niego(spoznione ale szczere)Ogladalam twoje zdjecia na NK i zobaczylam EWE!!!Ja pracuje tam gdzie ona!!!jaki ten swiat maly co nie?!
Ampar- a ty pewnie jeszcze odsypiasz ta wczorajsza impreze!!!!!Wstawiaj zdjecia!!

Ostatnia edycja:
Asiu- a my kiedy sie widzimy, kiedy mnie odwiedzisz?
Kasiek83- a Miachas juz chodzi?
Sylwia- moze ktoregos dnia spotkamy sie w centrum to ci oddam kierownice.
Monika- to faktycznie dlugi czas, ale nie zalamuj sie czasem takie rozlaki dobrze robia:-);-)

reklama
Do góry