reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
A ja dziewczyny podły mam dzisiaj nastrój i ogólnie brzuch mnie boli albo jajniki bo nie jestem pewna.Chyba nici dzisiaj z tego Lister parku liczyłam na słoneczko ,a tu lipa:crazy:.Zobaczymy może poniedziałek będzie lepszy:tak:.To się zgadamy bo i chętnych mało na spotkanie.Co myślicie na ten temat?

Kasia8118- ja tez jestem za. Wczoraj tak zmoklam ze tylko herbata z cytryna mnie ratowala. A moze po niedzieli wiecej sie nas zbierze

No to ja smigam do sklepu po smietanke Papa Szymon dzisiaj strasznie marudny:szok:

Hej dziewczyny z mojego spaceru do parku nici,:sorry2: Zuzia od samego rana marudna , miala stan podgoraczkowy chyba jej zabki ida. Caly czas przy mnie siedzi nawet jej sie bawic nie chce. Kasia 8118 moze wieczorem uda nam sie byc w parku. Teraz mala spi wiec chwilke mam zeby cos zrobic w domu. Nic nie chce jesc procz cyca tym to mnie do szalu doprowadza. DZis ma taki dzien to moze dlatego:confused: Czy macie taki problem jak ja ze czasem dziecko procz cyca nie chce nic innego jesc?Jesli chodzi o poniedzialek jestem za.

Kasiek25 ja Ci w tej sprawie nic nie doradzę bo ja miałam bardzo krótko pokarm.Ja właśnie uśpiłam małego:tak:.Mój mąż wrócił dzisiaj bardzo wcześnie z pracy , zjadł obiad i położył się spac.Ja się chłopaki obudzą to jedziemy do marketu na zakupy.My raczej też będziemy na meczu:-).

reklama
Do góry