yowka
Fanka BB :)
No hej dziewczyny!
Dzis kolejny upalny dzionek...w Pl pogoda sie juz robi jesienna a tu lato w pelni
Oczywiscie jestem juz od rana spuchnieta-szczegolnie stopy...echhh...juz mi nawet nie bardzo pomaga zel chlodzacy z PL.
Kasiek..Niunka ma racje z ta witaminą D3...teraz lepiej nie podawaj...to nie antybiotych,ze trzeba stosowac sie scisle wg wskazan lekarza i przestrzegac dnia i godziny....jak nie dasz nic sie nie stanie...a teraz za duzo jest slonca-wystarczy,ze malego wystawisz na minute na sloneczko i juz ma zapas na cala dobę.Podając jednoczesnie kropelki mozesz przeholowac i zamiast na dobre wyjść tylko mu zaszkodzisz...Tak myslalam wlasnie,ze tu w ogole jej nie dają..cholerna Anglia
.Zimą i jesienia przeciez dziecko ma braki tutaj..nie zawsze jest sloneczko a krzywica to przeciez powaga sprawa...oni oczywiscie lekceważą...Chyba bede musiala poprosic kolezanke z PL aby mi tez zakupila , bo bez recepty nie chcieli mi sprzedac w aptece jak bylam teraz....ale myslalam,ze pewnie tez tu przepisuja...a jednak nie.Echh

Dzis wybieramy sie z moim do znajomych wieczorkiem...mam zamiar milo spedzic czas na ploteczkach...juz mam dosc tego ciaglego czytania o porodach, bólach, znieczuleniach itd.Musze odreagowac...Nawet na lampkę schlodzonego,czerwonego, niskoprocentowego winka dzis sobie pozwolę...A co
...buziaki dziewczyny i milego dnia zycze Wam i waszym pociechom
Dzis kolejny upalny dzionek...w Pl pogoda sie juz robi jesienna a tu lato w pelni
Oczywiscie jestem juz od rana spuchnieta-szczegolnie stopy...echhh...juz mi nawet nie bardzo pomaga zel chlodzacy z PL.Kasiek..Niunka ma racje z ta witaminą D3...teraz lepiej nie podawaj...to nie antybiotych,ze trzeba stosowac sie scisle wg wskazan lekarza i przestrzegac dnia i godziny....jak nie dasz nic sie nie stanie...a teraz za duzo jest slonca-wystarczy,ze malego wystawisz na minute na sloneczko i juz ma zapas na cala dobę.Podając jednoczesnie kropelki mozesz przeholowac i zamiast na dobre wyjść tylko mu zaszkodzisz...Tak myslalam wlasnie,ze tu w ogole jej nie dają..cholerna Anglia
.Zimą i jesienia przeciez dziecko ma braki tutaj..nie zawsze jest sloneczko a krzywica to przeciez powaga sprawa...oni oczywiscie lekceważą...Chyba bede musiala poprosic kolezanke z PL aby mi tez zakupila , bo bez recepty nie chcieli mi sprzedac w aptece jak bylam teraz....ale myslalam,ze pewnie tez tu przepisuja...a jednak nie.Echh

Dzis wybieramy sie z moim do znajomych wieczorkiem...mam zamiar milo spedzic czas na ploteczkach...juz mam dosc tego ciaglego czytania o porodach, bólach, znieczuleniach itd.Musze odreagowac...Nawet na lampkę schlodzonego,czerwonego, niskoprocentowego winka dzis sobie pozwolę...A co
...buziaki dziewczyny i milego dnia zycze Wam i waszym pociechom