reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ale zescie sie dziewczyny rozpisaly:-D:-D
Kiedys jak Kuba byl maly to przyszla do mnie HV i dala mi spis wszytskich przedszkoli w okolicy i ceny za godzine byly rozne od 4,5f-5,5f:szok:niezle co?ja tez czytalam,ze daja do 70% zwrotu:tak:tansze sa childmainderki biora od 3,5-5f i tez sa zwroty:-)
KASIA.J-Dawid tez niedawno zaczal raczkowac i teraz mu nie w glowie chodzenie:-(jak chce do czegos dotrzec to szybko na pupe siada i na czworaka:-Da Kuba wogole nie raczkowal i zaczal chodzic jak mial 10 i pol miesiaca:-)

Witam po dlugiej przerwie, u nas panuja wirusy, nie moge do siebie dojsc od ponad 2 tygodni, leb mam jak sklep, poprostu samopoczucie wszyscy mamy boskie:baffled::baffled:

Brydka, Niunka gratulacje, funciki juz czekaja:-D:-D;-)
Brydka z tym przedszkolem to jest tak jak mówisz, oddaja zaleznie od dochodów i to nawet ponad 70%, z tym, ze maja wprowadzic darmowe przedszkole dla 2-latków, tak jak jest to teraz dla 3 i 4-latków. Ale to narazie plany, wiec wciagu miesiaca chyba sie nic nie zmieni. Najwazniejsze ze dla dzieci przedszkole to super sprawa, moja np teskni bardzo za przedszkolem. Chociaz wkoncu troche sie rozkrecila i polubila na nowo szkole;-):-)

Nefretete- witamy wsród mam scrapujacych, uwazaj bo to uzaleznia!!:-D:-D, chociaz ja jestem ostatnio na odwyku, niestety czasu brak:-(

Milego dzionka zycze, u mnie chyba nie bedzie padac wiec lece pranko wywiesic;-)

Doris kochanie, narzekałyście, że się nie pisze... :-D
Ja po spacerku dookoła miasteczka. Olek leży, więc mam spokój, posprzątałam, poprałam, jest dobrze.
Sylwia, wiem co czujesz, bo ja niby dobrze, ale z głową zawsze mam jazdy, znaczy generalnie wielka i boli. Kurujta się laski moje kochane ;**
Ano Kamyk mi wczoraj o tych dwulatkach mówił, ale Ja za miesiąc już startuję, więc odpada, no zobaczymy, ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Kamil na razie kokosów nie zarabia... Kutwa ma propozycję pracy w Lincoln też, ale chyba odpada, za daleko.... za Hull

BRYDKA-Alez ja sie ciesze ,ze sie tyle pisze:-)tylko ostatnio troche tutaj uichlo:-(wiec sie zdziwilam:tak:oczewiscie mile :-Da te przedszkola dla 2 latkow,te darmowe,to nie beda na dwie godzinki dziennie?bo tak sa dla 3,4 latkow darmowe ale tylko 2 godziny:-(No i faktycznie troche daleko z ta praca:-(

Nie wiem, no zobaczymy, co revenue powie. Na razie czekam. Muszę pozałatwiać, bo stawka zajebista i nie ma opcji bym nie poszła :-) Już dawno chciałam by Olek poszedł do żłobka, nie wyszło, bo i chciałam z nim być i wyjechaliśmy z Polszy, więc przedszkole mus, ale drugie dziecko, jeśli mi się w końcu uda to na bank żłobek, kontakt z dziećmi jest ważny, a widzę po zieciach koleżanek jak dobrze to wpywa na rozwój wśród dzieci :-) idę po 3 kawę

Mój pierwszy lift, w roli Głownej, znana Rodzinka :-);-)

24a05f2c92c769a9.jpg

Doris - tak, tak tylko na dwie godzinki te darmowe przedszkole dla dwulatków, tak jak dla 3 i 4 latków, maja byc te same zasady. Troche krótko, ale zawsze cos:-)

reklama
Do góry