reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia.m nie załamuj się każda z nas przechodzi ten okres:tak:.Mój nie raz doprowadzał mnie do takiego stanu że w myślach go katowałam:wściekła/y:.Ale chyba nie jest tak zle skoro myślisz o kolejnym dziecku:-D.Jak mój Krystian dawał mi w kośc to w myślach mówiłam sobie że już nigdy więcej nie chcę miec dzieci:no:.Ale jak były dni że był grzeczny to od razu inaczej mówiłam, a przynajmniej myślałam.Na pocieszenie powiem Ci tylko że to początek:-p:-D.Oj bywa ciężko:tak:.Powodzenia:blink:.

reklama
Nadaje się, ale..... jest kilka ale... :-D Nie ma cieni, scrap powinien wyglądać realiztycznie. Zaraz ci napiszę moje gg, powiem ci o co koma. Ściągnęłaś te, których Ja nie lubię :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Hej
U mnie tez nieznosny poranek. Szymona wlasnie uspilam bo wstal chyba o 6.30 a jak normalnie wstaje o 8 to to byl koszmar:szok: Caly czas plakal i marudzil ze chce smoka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia8118- oj jak zab to ja wspolczuje tez najbardziej zawsze mnie to mierzi i najgorsze ze nic nie mozna zrobic. Jak juz bedzie nie do zniesienia do dam ci namiary na tego dentyste w wakefield- polaka ma prywatny gabinet ale skur..... drogi jest
Doris78- ja to tylko ciekawa jestem;-) Wysypka jest, lekarz powiedzial ze wirusowe i od innego dziecka mogl sie zarazic a ja juz wiem od ktorego:wściekła/y: ale kolezanka niczemu winna bo jej lekarz powiedzial ze to alergia na czekolade:wściekła/y:i do mnie przyjechala
Brydka- z tego co ja wiem oddaja tylko za 2h dziennie i to chyba do 4 roku :confused:
Sylwia.m- a na to grzeczne dziecko jak je miec tez masz podrecznik?:-D;-)

Ide spac do synka bo padam na twarzyczke

Brydka hahaha ja jak na razie ciemna jestem tak sobie tylko próbuje. A jeśli chodzi o programy to ja sie wogóle na tym nie znam, który lepszy... byle by można było za darmo ściągnąć

Dziendobry

Ja tez dzis nieprzespana noc mialam. Maciusia meczyl bardzo katarek :-( Ale za to teraz zrobil mi dwa piekne prezenciki. Zaczal pic z kubeczka wode. Prawdopodobnie po powrocie z PL bede mogla go zaczac oduczac jedzenia w nocy. A drugi to zrobil dzis pierwszy kroczek do przodu na czworaczkach :-D Moze zacznie w koncu raczkowac.

Brydka - zwrot za przedszkole moze byc chyba do 75% wydatkow i jest to uzaleznione od dochodow.

Nefretete - kolejna scrapoojaca mama :-) ja tez bym chciala sie wziac, ale za papierowy, troche rzeczy mam juz pokupowane tylko ciagle czasu brakuje :-(

Maz wczoraj pozno wrocil, ciagle tajemniczy, z pudelkiem platkow sniadaniowych :baffled::confused: A ja chyba jajko zniose.....

Witam miłe panie.Ja mam pomysł na dzień dzisiejszy-prasowanie.Marysia jst grzeczna więc powinno się udać.Sziedzi kochana na huśtawce i się buja i dyskutuje z zabawkami.Śmieszne minki robi , jakby chciała je zjeść.
Nocki coraz lepsze.Obudziła się ok 1 na jedzonko a potem już do rana śpi.A nad ranem tradycyjnie do łóżeczka rodziców.
Brydka Niunka gratulkacje
Marta wpadniemy po to łóżeczko w przyszłym tygodniu, pasuje ci??Który dzień najlepiej??mi odpada wtorek, bo kurs
A kurs super. Poziom językowy bardzo wysoki, więc rzeba będzie się mocno podciągnąć,ale to tylko na dobre mi wyjdzie.Poza tym tłumaczenia tekstów prawnych i innych dokumentów.No i jak to zdam to może się uda prace zmienić.No ale to tylko luźna gadka była.Czeka mnie ciężka praca ale ja uwielbiam się uczyć więc super...
pozdrawiam i miłego dnia
aha i wracam z Avonem więc jak któraś z Was reflektuje to zapraszam

Kasia. J, no będzie uzależnione od dochodów, Emmie zwracają jakoś właśnie 70%. Zobaczymy, Kamyk się dowie co i jak.
Chciałabym to szybko załatwić, bo Roksa specjalnie do mnie napisała.
Nefretete - jak na pierwszy raz i tak jestem pod wrażeniem.
Madzia, jak będziesz u Marty to Ja mam nadzieję, że się spotkamy co ? Ciesze się, z tymi tłumaczeniami, naprawdę kozak sprawa

reklama
Kasia moja wkoncu zaczeła raczkować. Wczesniej to tylko się turlała albo jak na poligonie się czołgała. A teraz czworaczkuje i wszędzie zagląda:-)

Do góry