ampar3
Fanka BB :)
Hej
Moj dzis wyjatkowo usypia malego bo padniety jest i chce sie dzemnac:-)
Kasia8118, Doris78- no az jestem ciekawa co wam wyjdzie z tych planow
-dwoch chlopakow

. Dorota ja tak z ciekawosci tez poczytam ta ksiazke, zeby nie bylo tylko z ciekawosci;-)
Brydka, Niunka- gratuluje sile roboczej
Sylwia.m- no wszystkie ci tu mowily ze sie zacznie;-) Poczekaj jeszcze ze dwa miesiace to i ty pojdziesz do pracy
kasiaj- no az jestem ciekawa co za niespodzianka ci sie szykuje
A moj dzisiaj ze spaceru wrocil z szymciem, z bukietem i sie pyta odpoczelas sobie- ah jak czasami chca to potrafia

spadam poprasowac bo tescie od soboty to nie dam rady ze wszystkim w weekend- a moze tesciowej zostawie

Pa
Moj dzis wyjatkowo usypia malego bo padniety jest i chce sie dzemnac:-)
Kasia8118, Doris78- no az jestem ciekawa co wam wyjdzie z tych planow
-dwoch chlopakow

. Dorota ja tak z ciekawosci tez poczytam ta ksiazke, zeby nie bylo tylko z ciekawosci;-)Brydka, Niunka- gratuluje sile roboczej

Sylwia.m- no wszystkie ci tu mowily ze sie zacznie;-) Poczekaj jeszcze ze dwa miesiace to i ty pojdziesz do pracy

kasiaj- no az jestem ciekawa co za niespodzianka ci sie szykuje

A moj dzisiaj ze spaceru wrocil z szymciem, z bukietem i sie pyta odpoczelas sobie- ah jak czasami chca to potrafia

spadam poprasowac bo tescie od soboty to nie dam rady ze wszystkim w weekend- a moze tesciowej zostawie

Pa

nie badz taka,nie trzymaj nas w nie wiedzy
.Ja wiem że kiedyś trzeba było miec najpierw prace, a pózniej można był się starac o dofinansowanie.Więc pierwszy miesiąc pewnie będziesz musiała sama sobie opłacic
.Ale dokładnie to nie wiem więc nie bierz tego na powarznie.
Trzeba byc twardym a nie miętkim