• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Hej
Moj dzis wyjatkowo usypia malego bo padniety jest i chce sie dzemnac:-)
Kasia8118, Doris78- no az jestem ciekawa co wam wyjdzie z tych planow:tak:-dwoch chlopakow:-D:-D:-D. Dorota ja tak z ciekawosci tez poczytam ta ksiazke, zeby nie bylo tylko z ciekawosci;-)
Brydka, Niunka- gratuluje sile roboczej:-D
Sylwia.m- no wszystkie ci tu mowily ze sie zacznie;-) Poczekaj jeszcze ze dwa miesiace to i ty pojdziesz do pracy:-D
kasiaj- no az jestem ciekawa co za niespodzianka ci sie szykuje:-p

A moj dzisiaj ze spaceru wrocil z szymciem, z bukietem i sie pyta odpoczelas sobie- ah jak czasami chca to potrafia:szok::shocked2:
spadam poprasowac bo tescie od soboty to nie dam rady ze wszystkim w weekend- a moze tesciowej zostawie:happy2::cool2:
Pa

reklama
Amparowa, wieczorem zasiadłam do kompa i Marcin Roksany do mnie napisał, że Roksana ma dla mnie robotę, no jak nie jak tak, wczoraj ta wiadomość tak mi poprawiła humor wczorajszy, że dziś latam, no może nie dosłownie..

Dzięki dziewczyny. Pracę zacznę za miesiąc, więc ostatni sobie skorzystam. No i muszę lecieć do przedszkola.

DZIEN DOBRY:-)U nas pobudka zowu o 6 :wściekła/y::wściekła/y:oj ja mi sie marzy,zeby pospac do 8:cool::cool:A teraz Dawid pcha Kube w samochodziku:-D:-DOj dzieci dzieci:-D
AMPAR-a jak tam krostki u Szymka,zeszly?co powiedzial lekarz?Szybko sie przyznaj,co masz tam w planach?:-p:-p:-D:-D
BRYDKA-A Ty przedszkole zalatwiasz prywatne?tak?no i powiedz nam co to za praca:-):tak:;-):happy2::nerd:nie badz taka,nie trzymaj nas w nie wiedzy:-p:-p

Witam z rana:-).Nocka minęła spokojnie.Mały sypia z babcią więc mam spokój tylko o 7 rano przybiegł pogadac i już musiałam wstac bo jak zaczął gadac po swojemu:-D to już odechciało mi się spac:tak:.Brydka a jak to jest z tym przedszkolem.Państwo odda Ci to co zapłacisz?

Kasia ono chyba oddają jakiś wiekszy procent za nie, nie wiem, dziś Kamil będzie dzwonił do revenue a ja do przedszkola się dowiem ile. Nie sądzę, że ono jest prywatne, ale nie wie i nie umiem powiedzieć. Kasia, napisałam prawie wszystko, nie czytałaś uważnie :-p:-p:-p:-)

Ja ruszam za miesiąc więc mam czas na załatwienie, a Emma, koleżanka Kamila mieszka obok nas i jej córeczka Keyla uczęszcza tu do przedszkola, a wiem, że teraz będzie mozna oddać dziecko już od dwrugiego roku, ale nie wiem od kiedy, nowe prawo jakieś kamil mówił.
A jak się czujesz Katarzyno ?

Czuje się lepiej niż wczoraj.Niby teraz ząb mnie nie boli,ale zobaczymy jak to będzie po spacerze jak na wdycham się zimnego powietrza.Nie przypominam sobie Brydka żebyś pisała coś o tym ile kosztuje przedszkole i czy oni oddają:no:.Ja wiem że kiedyś trzeba było miec najpierw prace, a pózniej można był się starac o dofinansowanie.Więc pierwszy miesiąc pewnie będziesz musiała sama sobie opłacic:baffled:.Ale dokładnie to nie wiem więc nie bierz tego na powarznie.

A no to fakt, o tym nie pisałam, ale Kamilowi Emma mówiła, że 70 % jej oddają, nie wiem od czego to zależne, ale jak się dowiemy to Ci powiem, na razie Kamil się będzie starał, bo to on jest pracującym tatą i na niego... to wiem, tak mu kazała.
Pogoda nie pomaga, sama się czuję osłabiona, ale cóż.. Kaszel mnie od rana męczy :-(

Dzień Dobry:-):-):-)

Oj dziewczyny macie co chciałyście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Marcel jest nie do zniesienia, ciągle tylko buczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale ja mu sie nie dam:sorry2: Trzeba byc twardym a nie miętkim:-p:-p

Ampar ja juz dawno bym poszła do parcy ale nie pójdę z dwóch względów, po pierwsze nie miałabym z kim zostawic Marcela:no: a po drugie planujemy kolejne grzeczne dziecko:-)

reklama
Brydka sciagnełam sobie w nocy corel photo-pain x4 i coreldraw graphits x4 i znalazłam forum scrapowe z ktorego wziełam pare rzeczy... tak probowałam to na chłopski rozum złapac i wyszło mi cos takiego... nadaje sie?

Załączniki

• Nowy-2.jpg
    Nowy-2.jpg
    102,2 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry