reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

NIUNKA-Widzisz jak sie super udalo:tak::tak:fajnie ze tak poszli na reke:tak:Mi tez pasuje 12:tak:

Jak na razie jest nas 4 chetne na spotkanie,wiec chyba w coscie Sie pomiescimy:dry::sorry2:

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Fabianka

810360zibkpwg35g.gif

Dzien dobry:-):-)Ale pogoda sie popsula brrrrr...a bylo tak pieknie:-)
NIUNKA-jak tam Szymek??przeszlo juz mu?
Hmmm...co by tu jeszcze napisac?/:sorry2::dry:w sumie nie wiem ,tak malo sie tutaj dzieje:szok::szok:
KASIA8118-DZWONILISCIE do tego pradu??zmieniasz wozek??czy czekasz jak ci sie calkowicie rozleci?:-D:-Dbo ja tak:-D:-D

Hej dziewczyny gdzie jestescie i co porabiacie?/:tak::frown::errr::crazy:

Hej Hej:-):-):-)

Niuńka ale Ci sie przyfarciło z ta pracą:-) Musiałaś chyba zrobic na nich ogromne wrażenie:tak::tak:

Ja też jestem chętna na spotkanie:-)

Hejka

Ja odwiozlam juz meza do pracy i bylam na drobnych zakupach. Bede robic za szofera :wściekła/y: Maz do pracy, Kuba do szkoly i potem ich odebrac, a miedzyczasie starac sie zrobic inne rzeczy typu sprzatanie, gotowanie, pranie itp :baffled: Czarno to widze. A gdzie tu czas na wlasny rozwoj :confused: Noc u nas ciezka. Maciek duzo plakal i nie wiemy za bardzo dlaczego :-(

Doris - a jak tam Twoje ciasto? Wyprobowalas juz to ze slowackiej cukierni?

Witam:-).Doris78 nie dzwoniłam jeszcze w sprawie tego rachunku:no:.Czekam na cud:cool2:.Wózek mi cały czas jezdzi więc jak na razie nie kupuję chyba że trafi się jakaś okazja.Codziennie przeglądam ogłoszenia na ebay :tak:.

reklama
Wiesz Doris78 nie wiem czy z tym czekaniem aż się całkowicie rozleci to dobry pomysł bo wtedy człowiek idzie i kupuje na szybko i często przepłaca:tak:.Wiesz jak się nie potrzebuje to jest dużo promocji a jak człowiek jest zmuszony to wiesz jak jest.

Do góry