• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Fabianka

810360zibkpwg35g.gif

Dzien dobry:-):-)Ale pogoda sie popsula brrrrr...a bylo tak pieknie:-)
NIUNKA-jak tam Szymek??przeszlo juz mu?
Hmmm...co by tu jeszcze napisac?/:sorry2::dry:w sumie nie wiem ,tak malo sie tutaj dzieje:szok::szok:
KASIA8118-DZWONILISCIE do tego pradu??zmieniasz wozek??czy czekasz jak ci sie calkowicie rozleci?:-D:-Dbo ja tak:-D:-D

Hej dziewczyny gdzie jestescie i co porabiacie?/:tak::frown::errr::crazy:

Hejka

Ja odwiozlam juz meza do pracy i bylam na drobnych zakupach. Bede robic za szofera :wściekła/y: Maz do pracy, Kuba do szkoly i potem ich odebrac, a miedzyczasie starac sie zrobic inne rzeczy typu sprzatanie, gotowanie, pranie itp :baffled: Czarno to widze. A gdzie tu czas na wlasny rozwoj :confused: Noc u nas ciezka. Maciek duzo plakal i nie wiemy za bardzo dlaczego :-(

Doris - a jak tam Twoje ciasto? Wyprobowalas juz to ze slowackiej cukierni?

Witam:-).Doris78 nie dzwoniłam jeszcze w sprawie tego rachunku:no:.Czekam na cud:cool2:.Wózek mi cały czas jezdzi więc jak na razie nie kupuję chyba że trafi się jakaś okazja.Codziennie przeglądam ogłoszenia na ebay :tak:.

reklama
Wiesz Doris78 nie wiem czy z tym czekaniem aż się całkowicie rozleci to dobry pomysł bo wtedy człowiek idzie i kupuje na szybko i często przepłaca:tak:.Wiesz jak się nie potrzebuje to jest dużo promocji a jak człowiek jest zmuszony to wiesz jak jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry