Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.chociaz nie zawsze.moj maz pracuje tu od czerwca...ja jestem na zwiadach
w poniedzialek wracam do polski pozalatwiac formalnosci i niedlugo
moze jeszcze w tym roku zjade z brzdacami...pozdrawiam forumowiczki
ale z innego tworzywa sa te kolka,ten nasz chicco to ma jakies gumowe,nie?i ta guma sie starla,poprostu
a te moje kolka sa jakies takie plastikowo-gumowe
nie wiem ciezko mi powiedziec
mam nadzieje,ze beda trwalsze

jakie masz dziecviaczki??ile lat maja??

ehhh ale moj mezulek nie wyobraza sobie powrotu do polski....no i jestem. przyjechalam zobaczyc na wlasne oczy dowiedziec sie o szkole dla corki, benefity i takie tam...wiecie o co chodzi
same to przeszlyscie napewno.mam na oku trzy szkoly ze special needs...jak przyjedziemy cala gromadka to bedziemy zalatwiac...powiedzcie gdzie najlepiej poszukac mieszkanka tzn w jakiej czesci miasta? bo tu gdzie teraz jestem(bd9) to sami bin ladeni mieszkaja a chcialabym miec troszke bialych w okolicy
.nie tam zebym cos do nich miala ale tu naprawde nie ma anglikow....
;-).A jeżeli chodzi o BD9 to faktycznie tam czarno też jak przyjechałam do męża na zwiady to tam mieszkał.
Teraz jest sporo wolnych mieszkan do wynajecia, wiec pewnie nie bedziecie mieli problemu ze znalezieniem nowego. Przyznam sie, ze ja tez nie wyobrazam sobie powrotu do Polski, wiec chyba nie jest tutaj tak zle;-)
Więc najlepiej zanim zdecydujecie się na jakieś, wybierzcie się na spacerek po okolicy i będziecie wiedzieli:-)
Ale na pewno nie w całym BD6 a tylko w jakies jego czesci;-)

Twoja corka ma 7 lat,wiec bedziesz mogla ja do sobotniej polskiej szkoly zapisac,moj syn tam chodzi i podoba mu sie,ma kontakt z polaskimi dziecmi i cos tam zawsze sie nauczy tego polskiego