reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam wszystkie dziewczyny z bradford i okolic:-)...ja jestem z bd9,niedlugo sie przeniose tutaj z dzieciaczkami...chetnie poznalabym jakies miejscowe kolezanki....podoba mi sie tu nawet,,,pogoda tylko jak pod psem.:baffled:.chociaz nie zawsze.moj maz pracuje tu od czerwca...ja jestem na zwiadach:confused: w poniedzialek wracam do polski pozalatwiac formalnosci i niedlugo:sorry2: moze jeszcze w tym roku zjade z brzdacami...pozdrawiam forumowiczki:cool2:

Aniteczka1981 witam na forum:-).Napisz coś więcej o sobie?Doris78 fajnie że kupiłaś wózek.Ja myślałam ze jeszcze do końca roku pojeżdżę moim,ale dzisiaj odkryłam że mam prawie gołe koła z tyłu.Kwestia może 2 tygodni i zostanie sam plastik:-(.A ten co kupiłaś to koła ma solidne?Jak myślisz dużo lepszy od starego?

KASIA8118-No wiesz nie wiem czy lepsze okaze sie w praniu:-Dale z innego tworzywa sa te kolka,ten nasz chicco to ma jakies gumowe,nie?i ta guma sie starla,poprostu:baffled:a te moje kolka sa jakies takie plastikowo-gumowe:-Dnie wiem ciezko mi powiedziec:tak:mam nadzieje,ze beda trwalsze:tak::tak:
ANITECZKA-Witaj na forum:tak:jakie masz dziecviaczki??ile lat maja??

A ja cos ostatnio cierpie na bezsennosc:baffled::baffled::baffled:

co o mnie...jestem z walbrzycha..mam 7-letnia corcie i 6-miesiecznego synka..jeszcze niedawno bedac w ciazy szperalam na tym forum ale nigdy nie przypuszczalam ze sie dopisze na jakies forum w uk.:szok: ehhh ale moj mezulek nie wyobraza sobie powrotu do polski....no i jestem. przyjechalam zobaczyc na wlasne oczy dowiedziec sie o szkole dla corki, benefity i takie tam...wiecie o co chodzi:tak: same to przeszlyscie napewno.mam na oku trzy szkoly ze special needs...jak przyjedziemy cala gromadka to bedziemy zalatwiac...powiedzcie gdzie najlepiej poszukac mieszkanka tzn w jakiej czesci miasta? bo tu gdzie teraz jestem(bd9) to sami bin ladeni mieszkaja a chcialabym miec troszke bialych w okolicy:-p.nie tam zebym cos do nich miala ale tu naprawde nie ma anglikow....:cool:

Aniteczka1981 jeżeli chodzi o dzielnice gdzie jest więcej białych to może na BD2 tu ja właśnie mieszkam albo BD10,BD6,BD18 dużo by można wymieniac pewnie dziewczyny coś Ci doradzą:tak:;-).A jeżeli chodzi o BD9 to faktycznie tam czarno też jak przyjechałam do męża na zwiady to tam mieszkał.

Aniteczka witaj na forum:-), ja niestety niewiele Ci moge pomóc w sprawach mieszkaniowych bo slabo znam Bradford:sorry2: Teraz jest sporo wolnych mieszkan do wynajecia, wiec pewnie nie bedziecie mieli problemu ze znalezieniem nowego. Przyznam sie, ze ja tez nie wyobrazam sobie powrotu do Polski, wiec chyba nie jest tutaj tak zle;-)

Aniteczka Witaj:-):-):-) Jeśli chodzi o dzielnice to każda ma swoją złą i dobrą częsc:tak: Więc najlepiej zanim zdecydujecie się na jakieś, wybierzcie się na spacerek po okolicy i będziecie wiedzieli:-)
Bo słyszałam np, że BD6 to biała dzielnica ale jest tam duzo młodych angoli(bezrobotnych meneli) którzy nienawidzą polaków:confused: Ale na pewno nie w całym BD6 a tylko w jakies jego czesci;-)
Ja mieszkam na BD12 od 4 lat i jestem zadowolona.

reklama
Dzien dobry:-)
AGUS -JAK tam twoja dzisiaj raqno sie sprawowala??bo u mnie znowu bez krzyku sie nie obeszlo:wściekła/y::wściekła/y:
ANITECZKA1981-ja mieszkam na bd12 i to jest tylko biala dzielnica,odkad tu przyjechalam to tu mieszkam i jak na razie nie mam zamiru opuszczac tej arei:-DTwoja corka ma 7 lat,wiec bedziesz mogla ja do sobotniej polskiej szkoly zapisac,moj syn tam chodzi i podoba mu sie,ma kontakt z polaskimi dziecmi i cos tam zawsze sie nauczy tego polskiego:tak::tak:

A u Dawida dalej temperatura:-(raz jest ,zaraz spada:wściekła/y:

Do góry