reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc kochane
U nas mamusia ciagle nas rozpieszcza jedzonkem i zajmowaniem sie Abi:tak:wkoncu sie wyspalam:-)
Mam wrazenie ze powoli zaczynam sie toczyc:-D
Mam pytanko czy wy jak bylyscie w ciazy to mialyscie bole krocza bo ja z Abi mialam male a z tym lobuziakiem to mnie niezle boli wczoraj to myslalam ze zwatpie tak mnie tam rozciagalo:baffled:
O fajnie ze spotkanko sie szykuje ale u mnie ciagle jest mama wiec pewnie nie damy rady a szkoda:-(

reklama
Witam dziewczyny po bardzo dlugiej przerwie!!!!!!!!!
Od czasu kiedy wrocilam z urlopu to nie mialam czasu zeby tu zagladac!!!
Ale obiacuje ze sie poprawie.Nie wiem co tam sie u was dzieje?:szok::szok::szok::szok:
A u nas ogolnie wszystko oki.Moj Fabianek nie dawno ob chodzil swoje 1 urodzinki!!!
No i ma 4 zabki\.Bo ostatnio jak tu zagladalam przed urlopem to jeszcze nie mial zadnego!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
o rany ale pogoda :wściekła/y::-:)wściekła/y::-(
Kasia nie wiem czy do Ciebie przyjadę bo oboje z Kubą mamy totalne katary i nie chciałabym poczęstować reszty zgromadzenia ;-):zawstydzona/y:;-)

Oleska ja mam takie bóle ,i troszku mnie to martwi bo to chyba za szybko u mnie:-(

Byłam w baby clinic żeby zważyc Marcelka i okazało się, że bidulek po tej ostatniej chorobie schudł:-:)-( Ciągle jest w normie ale trzeba wykorzystac to, że ma apetyt i wciskac mu ile wlezie:-) Na drugie śniadanie zjadł całą kanapkę, serek i banana, a teraz wcina biszkopciki:-D

Oleska ja nie miałam takich bóli więc nie pomogę

Kasiunia i Fabian helołł:-):-) Pisz pisz bo my z Kasią8118 niedługo jakieś kary grzywny wprowadzimy za nie udziealnie się:-p:-p

czesc
Ale pogoda :wściekła/y:Dupa dzis ze spacerku.
Sylwia- udanego wypoczynku no i ja bym juz tam zostala:-D na twoim miejscu. Ale t pewnie bedziesz za nami tesknila i wrocisz:-p
Kasiu8118- jak nie bedzie padalo to wpadne

Wiecie co bylm w Manchester w konsulacie no i d...a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdjecie nie pasowalo:-(po pierwsze z tylu bylo dwa kolory bialego:baffled::baffled:i po drugie oczy jego byly za nisko:szok::szok::szok:Ona przylozyla do zdjecia taka kalke no i musi sie wszystko zgadzac co do milimetra:szok::szok::szok:powariowali oni:wściekła/y::wściekła/y:No trudno zrobilismy drugi roczny,za rok jak pojade do Polski to tam pojde do fotografa,bo ci tutaj to chyba zdjec nie umieja robic:wściekła/y:

OLESKA-JA takich boli nie mialam,wiec nie doradze Ci

Hej
No pogoda rzeczywiscie do dupy:wściekła/y: Nawet z malym nie bylam nigdzie bo non stop leje:wściekła/y:
Niunka- juz sie zaaklimatyzowalam. W piatek przyjezdza moja mama i zostaje do 22.10 wiec po jej wyjezdzie bardzo zapraszam do mnie- nie tylko ciebie ale wszystkie chetne
brydka-
wszystkiego naj............... z okazji??????????? no wlasnie ktora wiosne obchodzisz?
Sylwia.m- nie martw sie- Marcelek nadrobi na all inclusive:-p Pare drinkow pina colada i sex na plazy i bedzie jak nowo narodzony;-)
kasiaifabian- czyli pasemek nie masz czasu zrobic kolezance z forum?:-p
A ja dodatkowo jeszcze cherlam jak stary dziad:szok::no: Czuje sie jakbym miala pluca wypluc:wściekła/y:

BRYDKA-Ampar zdradzila ze sa twoje urodziny:-):-)
Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Piwa, wódki i miłości. Miłych dni, ciekawych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń zycze Ci ja:tak::tak::tak:

reklama
Doris78- ja wlasnie dlatego zrobilam zdjecie u fotografa przy urzedzie paszportowym w polsce i jakby sie do czekos przyczepili to myk do niego na ponowna konsultacje:tak: Bo masz racje czepiaja sie wszystkiego tak jakby tym malym dzieciom cykniecie zdjecia to byl pryszcz

Do góry