reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cfcgirl- no problem- sama zapoponowalam;-) no i chociaz nikt nas nie wywali jak zjemy:-D:-p
Kasia8118- ja tylko niesmialo pytam: czy tesciowa tez liczyc na niedziele? Bo moja mama bedzie:tak: i glowa do gory ;-)
4muchy- ja tez kwietniowa jestem:tak:
naliczylam narazie: cfcgirl, nefretete, doris78, kasia8118 , ja

reklama
Nieszczescia lubia chodzic parami :-( Tez tak czasem mam, jak sie zacznie sypac, to konca nie widac, ale w koncu sie poprawia. Czytalam taka ksiazke "Sekret", ze jak sie mysli o zlych rzeczach to one nas dopadaja, jakos podswiadomie sciagamy na siebie nieszczescia. Dlatego glowa do gory i juz nie mysl o tym, pomysl, ze przez kilka dni bedzie z Wami mama i odpoczniesz od swojego urwisa :-)

Ampar - bedziemy jesc powoli :-) mnie tez mozesz wstepnie policzyc

Hej
O matko ile tu sie dzieje:szok:.
Tesciowa nie odleciala, same urodzinki w pazdzierniku.
Wlasnie Brydka- ja ostatnia - ale wszystkiego naj naj lepszego:-)Po 30-stce dopiero zaczyna sie zycie:-)
Kasiu.j- witaj spowrotem.
Doris- Szymek mial szczepienie , ale w nozki. Nigdy w raczkie:confused:
Kasiu8118- ja bede ok 11.
Dobranoc.

Dzięki Niuńka, oj mam nadzieję, że tylko to co najlepsze, jest po 30 stce :tak:;-):-) W kwestii obywatelstwa, Ja od siebie powiem tylko tyle, że Ja z Olka Anglika nie zrobię, w sensie jest polakiem, ale wychowanym, w UK, wiem, że chciałabym by tego w sobie nie zatracił.
Ja przekładam wyjazd o ile sobota się od wczorajszych planów nie zmieni, więc na obiad się piszę. Za tydzień w piątek sobie wyjadę :-)

DZIEN DOBRY ja jak zwykle pierwsza:-D:-D
KASIA8118-KSIAZKA JUZ Spakowana:tak:
4muchy-bedziesz u KASi bo ja wszystkie kasztany zabire;-):-p:-pzartuje :tak:ale jak chcesz to Ci moge wziac i dam Ci w sobote w szkole:tak::tak::tak:
AMPAR-jak da rade to wez zarezerwuj jakis okragly stolik a nie dlugi,bo jak ostatnim razem tam bylismy to wlasnie taki stolik mielismy i bylo kiepsko bo nie moglismy gadac bo kazy byl daleko:-(jak da rade oczywiscie;-);-)

Tak okrągłych to nie ma, większe stada siedzą na środku sali, albo na podeście, ale tydzień temu byłam świadkiem urodzin dziecka, ze 30 osób było jak nie więcej i siedzieli przy samym barze ( zjedli i zapytano ich czy zamiawiają coś jeszcze, bo ludzie czekają ) Taka to karczma, nie restauracja :-D Polaków nie wyproszą.... zwłaszcza ten zapryszczały którego tak nie lubię...

reklama
Dobra dziewczyny krótko i na temat.Widzimy się dzisiaj około 11:tak:.Kto nie przybędzie niech żałuje:no:.Idę liczyc i dzielic kasztanki:tak:.Doris78 jakaś zakręcona jesteś od wczoraj:-D4 muchy pisała że będzie:tak::-).Kto się spózani ten wychodzi ostatni i sprząta po małych potworkach:tak:.To nie żart:no:.Pa

Do góry