reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ewa ja takze dzieki za spotkanie!!!;-)
A ja juz zjadlam i czekam na amparowa tylko gdzie ona sie podziewa pewnie z Kaska piwsko pija!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Jeszcze do mnie nie dojdzie!!!
A Sywi to ja tam nie zapraszam bo mi krzesla polamnie i potem powie ze mam se na :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-psuperglu poprzyklejac!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia ja??????:szok::szok::szok::szok:
Przecież chciałam odkupic:zawstydzona/y::-p Zrtesztą to krzesło to połamała Amparowa:-p ja tylko doprawiłam:rofl2::-D:-D:-D
Naprawdę chciałam tylko tak jednym pośladkiem sie oprzec bo cały tyłek i tak by mi sie nie zmieścił:zawstydzona/y::-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
No my tez juz w domku. Pojechalysmy jeszcze do banku i do sklepow poszukac kurtki na moj brzuch no i lipa nic nie znalazlam:no: Ale Abi byla bardzo grzeczna i wszedzie spacerowala ze mna za raczke(bo mamusia zapomniala wozka) jestem z niej dumna:happy:
Ewcia dziekujemy za spotkanko milo bylo:tak:

A moja Emilka jak tylko wróciłyśmy do domu, a skoczyłyśmy jeszcze po drodze na zakupy do Sainsbury, jakaś się marudna zrobiła. Chyba za dużo dzisiaj było dla niej wrażeń...
Dzięki za spotkanie. Fajnie było was wszystkie poznać.
Próbuję sobie przyporządkować wasze nicki do imion, jeśli się pomylę to z góry przepraszam i proszę mnie poprawić:

• 4muchy to oczywiście Ewa
  • niunka19-82 to Edyta
  • doris78 to Dorota, siostra Sylwii.m
  • oleska to Kasia, którą jak się okazało już znałam wcześniej
  • kasia8118 to Kasia, z kolczykiem w nosie;-)
  • Kasiunia i Fabian to ostatnia Kasia, specjalistka od włosów;-)
  • Ampar3 to Marta??
Chyba nikogo nie pominęłam, mam nadzieję...

NAOMI-niezle Ci poszlo:tak:wszystko sie zgadza:-)
K&f-I co wszystkie krzesla cale???:-D:-D:-D

A ja bardzo nerwowy dzien mialam:wściekła/y::wściekła/y:Dawid marudny i Kuba ktory pyskuje i sie nie slucha:wściekła/y::wściekła/y:oj jaka ja zla jestem:wściekła/y:

reklama
Do góry