reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja sie dopiero melduje bo robilam sie na bostwo na kasi urodziny:tak:
Maly mial dzien dziecka bo byl tak padniety ze nie szlo nic wynegocjowac:szok:
4muchy- dziekuje za spotkanie i bardzo przepraszam za Sylwie ze zlamala to krzeslo:tak:;-)
Kasia8118- dzieki za przechowanie nas;-) A kiedy ty te urodziny masz? Chwal sie. Niech ci skladaja zyczenia, a co:-p
Sylwia.m- ja ci dam tu na mnie zganiac:no: a u mnie bedziesz siedziala na kanapie:angry:
Paluszki ci podstawie pod nos:-p
K&F- bardzo dziekuje za wloski i pizze i sprite a i herbatke:-D Musimy w koncu dac szanse tym chlopakom na wodke bo zgadac sie nie moga:-D

Witam z rana:-).Nocka minęła spokojnie poranek też bardzo przyjemny:tak: mały obudził mnie serią buziaków :tak:.Teraz chłopaki pojechali po świeże pieczywo,a ja mam czas dla siebie nie dużo ale zawsze to coś:tak:.Ampar3 czym tu się chwalic stara dupa jestem:-(.

Kasia8118- ja ci dam zaraz stara dupa czyli ja to co na odstrzal:szok:
Sylwia.m- a kiedy mamy sie bawic? Na emeryturce. A co 2 tygodnie to niestety nie za czesto kiedys bywaly lepsze czasy:zawstydzona/y:

Maly mi marudzi chyba go poloze. Ta zmiana czasu mnie dobija:wściekła/y:
Jeszcze u mni zaczelo lac:wściekła/y:

Ampar3 ja napisałam że to ja jestem stara dupa:tak: a Ty to już zabytek tylko do muzeum oddac:-D:-D:-D.Właśnie wróciliśmy z zakupów byliśmy po mięsko w mieście i trochę naczyń musiałam kupic bo pewnie jak się pochlejecie w sobotę to połowa zastanie potłuczona :-D:-D:-D.No i trzeba było kupic ułatwiacz rozmowy:-D:-D:-D.

reklama
W porownaniun do was to ja babcia jestem:-D:-D:-D
KASIA8118-PO co Ci ulatwiacz rozmowy??my bez tego nie mozemy sie nagadac:-D:-D:-D
NOAMI-sorki ,to pewnie do mnie te sprostowanie:-D:-Djakos przeczytalo mi sie naomi :tak:

A ja dzisiaj wkoncu kupilam kozaki,ale nie jestem zbyt zadowolona:-(nie chcialo mi sie juz lazic i szukac dalej:no:zreszta z dziecmi to nie zakupy:tak:

Do góry