reklama
kasia8118
Fanka BB :)
4muchy a ty na jakiej lekcji skończyłaś?Pewnie byłaś dalej
.

4muchy
kasia8118 dużo dalej nie byłam ostatnia lekcja stage 2. Myślałam o dołączeniu do Twojej grupy ale godzina mi nie odpowiada.

kasia8118
4muchy a Callan przez skype ile kosztuje?
Witam sie z wszystkimi po dlugiej przerwie :-) Strasznie ciezko sie wracalo do tej szarej i deszczowej rzeczywistosci, no ale koniec wakacji :-( Wszyscy zadowoleni, wyjazd spelnil nasze oczekiwania, choc dla mnie mogloby byc troche wiecej slonca i dluzej :-) Ampar zdjecia wkleje, ale najpierw musimy je przejrzec. Troche sie tego napstrykalo.
I tak troche Was podczytalam. Podgrzewacie sie tu emocjami.
;-)
A teraz zmykam do lozeczka odespac wczorajsza jazde z lotniska i dzisiejszy dzien.
I tak troche Was podczytalam. Podgrzewacie sie tu emocjami.

A teraz zmykam do lozeczka odespac wczorajsza jazde z lotniska i dzisiejszy dzien.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Boze ile tu sie dzieje.
Wyciagnelam implancik, ale z poczeciem dzidzi poczekamy, odechccialo mi sie drugiej dzidzi.
Ale babka mnie troszkie przestraszyla bo powiedziala ze moge byc w ciazy, bo niby przed wyciagnieciem implantu( 2tyg przed) swintuszy sie z zabezpieczniem, wiec musze poczekac az dostane @.:-(to sie okaze.A narazie mam brac wrazie co kwas foliowy.
Przeciez ja nie moge byc teraz w ciazyNIEEEEEEEEEEEE.
No i 3 tyg w niepwenosci.:-
-
-
-(
Ampar- no masz racje bede cos szukala, ale czy cos znajde.?
Noami- gratuluje super posady:-)
Kasiu.j- a ty juz wrocilas, wracaj juz ci starczy tego leniuchowania i wygrzewania sie na sloneczku.
Wyciagnelam implancik, ale z poczeciem dzidzi poczekamy, odechccialo mi sie drugiej dzidzi.
Ale babka mnie troszkie przestraszyla bo powiedziala ze moge byc w ciazy, bo niby przed wyciagnieciem implantu( 2tyg przed) swintuszy sie z zabezpieczniem, wiec musze poczekac az dostane @.:-(to sie okaze.A narazie mam brac wrazie co kwas foliowy.
Przeciez ja nie moge byc teraz w ciazyNIEEEEEEEEEEEE.

No i 3 tyg w niepwenosci.:-
Ampar- no masz racje bede cos szukala, ale czy cos znajde.?
Noami- gratuluje super posady:-)
Kasiu.j- a ty juz wrocilas, wracaj juz ci starczy tego leniuchowania i wygrzewania sie na sloneczku.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
No Kasiu jestes chyba pisalysmy w tym samym czasie

4muchy
kasia8118eStudy - english is a piece of cake with us... tam znajdziesz cennik.
kasia8118
Niunka ale jaja
.To czemu w sumie wyciągałaś skoro nie planujesz w bliskim czasie poczęcia dzidzi?Coś było nie tak?

reklama
Podziel się: