• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam sie z wszystkimi po dlugiej przerwie :-) Strasznie ciezko sie wracalo do tej szarej i deszczowej rzeczywistosci, no ale koniec wakacji :-( Wszyscy zadowoleni, wyjazd spelnil nasze oczekiwania, choc dla mnie mogloby byc troche wiecej slonca i dluzej :-) Ampar zdjecia wkleje, ale najpierw musimy je przejrzec. Troche sie tego napstrykalo.

I tak troche Was podczytalam. Podgrzewacie sie tu emocjami. :tak:;-)

A teraz zmykam do lozeczka odespac wczorajsza jazde z lotniska i dzisiejszy dzien.

Boze ile tu sie dzieje.
Wyciagnelam implancik, ale z poczeciem dzidzi poczekamy, odechccialo mi sie drugiej dzidzi.
Ale babka mnie troszkie przestraszyla bo powiedziala ze moge byc w ciazy, bo niby przed wyciagnieciem implantu( 2tyg przed) swintuszy sie z zabezpieczniem, wiec musze poczekac az dostane @.:-(to sie okaze.A narazie mam brac wrazie co kwas foliowy.
Przeciez ja nie moge byc teraz w ciazyNIEEEEEEEEEEEE.:wściekła/y:
No i 3 tyg w niepwenosci.:-(:-(:-(:-(

Ampar- no masz racje bede cos szukala, ale czy cos znajde.?
Noami- gratuluje super posady:-)
Kasiu.j- a ty juz wrocilas, wracaj juz ci starczy tego leniuchowania i wygrzewania sie na sloneczku.

reklama
Niunka - chyba tak, a ja innej rzeczy nie rozumiem, czemu 2 tygodnie przed wyciagnieciem trzeba swintuszyc w zabezpieczeniu? skad implat "wie", ze bedzie wyciagniety i co juz nie dziala? :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry