reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

M&V gratulacje:-):-):-)

Byłam na spacerze i spotkałam Asię:-) Nie wchodziła na BB bo co włączyła komputer to on się jej wyłączał zanim zdąrzyła cos napisac. U niej wszytsko ok, praca, prac, praca:-)

Kasia to chcesz juz teraz ta tablicę, czy może przy okazji jakiegoś spotkania?? tak wogóle ostatnio zobaczyłam, że mam ciągle bodziaka Twojego Maciusia:-p:-)

reklama
Hej my już w domku:tak:.Mój pracował dzisiaj do 11 trochę się przespał i ruszyliśmy do Shipley na zakupy połączone ze spacerkiem:tak:.Oczywiście mój mąż całą drogę był marudny bo się biedak chyba zaraził ode mnie i teraz leży i jęczy:wściekła/y:.Boże faceci to mięczaki:angry:.Ampar3 nie wiem co z jutrzejszym chińczykiem :no:.

hej dziewczynki
nie odzywałam sie już trochę czasu... mieliśmy małe problemy i miałam niezłego doła więc i dupy wam nie zawracałam.
Alex z dnia na dzień coraz większy sie robi:-) jak go ostatnio chciałam wsadzić z nosidełkiem na wózek pod marketem to mnie lekko przegieło do tyłu... klocuś mały:-D
kasia8118 chłopy to zawsze wielce chorzy, a tu ledwie stan podgorączkowy:-D
Monika i Veronica gratulacje
komuś coś jeszcze miałam napisać le sie lekko zagubiłam;-):-D
mam pytanko co kupujecie swoim facetom na gwiazdkę?

M&V-gratuluje pracy:-)napewno bedzie fajna:-)
kASIA.J-duzo zdrowka dla Kubusia sle:-):-):-)u nas wkoncu chorobsko odeszlo:-)ale prawie caly tydzien tez szkole opuscil:-(no ale On nie byl w stanie,raz go puscilam to za pare godzin juz dzwonili zebym go odebrala,bo zle sie czuje:tak:

KASIA8118-a co tam u Ciebie??
K&F-Co tam u Ciebie?/Zamilkals cos ostatnio:-):-)

Moj dzisiaj usypia no bo weekend sie zaczal:-) A tak poza tym to mu powiedzieli w pracy ze nie dostanie urlopu na swieta a on powiedzial ze tak czy siak on jedzie wiec moze bedzie bezrobotny:szok:

Kasiaj- my jedziemy dopiero 21 w niedziele bo ceny promow powalaly i z dover. We francji mamy nocleg. A do jakiego miasta jedziecie?
Nefretete- zalezy ile mi gotowki odpali:-D:-D:-D:-D ale i tak zawsze mam z tym problem:baffled:
MiV- gratulacje kolezanko po fachu. Ja tez pracowalam w recepcji w anglii i bardzo sobie chwale- mozna naprawde podszkolic angielski:tak:
Kasia8118- rozumiem ze masz teraz dwojke dzieci w domu? No i ktorego wyjezdzasz? Nie odpowiadasz na moje pytanie chyba zaloze inne forum:-p

dziewczyny- a moze daloby rade spotkanie zrobic w ktorys piatek wieczorem?

Doris78 nic ciekawego:no:.Ja czuję się odrobinę lepiej ,ale męczy mnie duszący kaszel:-(.Nefretete nie wiem co kupic mojemu bo my mamy odmienne gusty więc niespodzianki odpadają.Pewnie pójdziemy razem na zakupy i każdy sobie sam coś kupi:tak:.Mało to romantyczne podejście,ale ważne żeby byc zadowolonym z prezentu a nie udawac że jest się szczęśliwym:tak:.

reklama
Do góry