reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

W sumie mam nadzieje ze to potówki bo w końcu nie poszłam do lekarza bo juz ładniej to wygląda a jak nie zejdzie za 2 lub 3 dni to chyba się wybiore :)
sylwcia1982 - chętnie skorzystam jak tylko mała troszku podrośnie a do miasta mam niecałe 10 min autobusem nie wspomnę że autem będzie szybciej :)
Co do znieczulenia to wziełam wszystko od petodyny przez gaz a skończyłam na epiduralu co prawda niecałą godzine poźniej leżałam na stole bo miałam cesarke :)
W każdym razie powodzenia życzę i szybkiego porodu :)

reklama
KasiaJ, no musze powiedzieć, żeś błysnęła tymi zdjęciami, śliczne widoki - Boskie :-):-):-):-) Widać, że się super bawiłaś ;)

Witam zakręconą nową Sylwię ;) Tekst z mózgiem gąbczanym bardzo mnie się podobuje, nie znam się aż tak dobrze, ale widać, że na luzie do siebie podchodzisz, cool :D

cocolino25 zapraszam bardzo serdecznie :tak: poczekamy az ja urodze i moje troszke podrosnie i twoje i mozesz wpadac na kawke i ciasteczko :-)super by bylo bo ja swira juz dostaje w domu a wszytskie kolezanki pracuja :-( wiec milo by bylo sie spotkac z toba :-D

hejka
U nas Szymka meczy katar , myslalam ze go minie ale niestety teraz to on zlapal od Fabianka.:-(

Widze ze u waszystkich chorobowo w domkacha. Buziaczki dla wszystkich maluszkow.

Kasiu.j- Zdjecia przepiekne, widac ze warto tam pojechac.
Sylwia- widzasz kochana jaka ja jestem czujna:-)
Sylwcia- wiesz ja tez mialam masazyk i wiesz czekalam jeszcze dwa tyg , bo moj maly byl tak uparty , a moze mu tam bylo poprostu dobrze:-D

To co dziewczyny z tym spotkaniem, bo wiedze ze zdania sa podzielone.
Kasia 8118- a ty tam dzialaj , bierz go szantarzem jak nie chce podbroci:wściekła/y:

Brydka zakret zemnie straszny a do tego wszystko sie pogorszylo jak zaszlam w ciaze..:laugh2: moj maz nawet myslal aby sie wyprowadzic z domu takie pomysly mam :-pwiesz ciaza+ robisz sie wielka+ nie pracujesz+cale dnie w domu= swir na calego i brak mozgu..

Cocolino - Moj Maciek mial takie potowki na szyi i odparzenia :-( Byl tlusciutki i ciagle mu sie tam jakies paskudztwo robilo, a do tego wilgotny klimat tez nie sluzy w takich przypadkach. Lekarz nam polecil wazeline i sie sprawdzilo.

Brydka - w realu jeszcze lepiej to wyglada, ja kiepski fotograf, a do tego aparat sie ciagle psul, zacinala sie przeslona i mnostwo zdjec nie wyszlo :-(ale bawilismy sie super, masz racje :-)

Sylwcia - znieczulenia podaja tu bez problemu, tylko trzeba na nie zdarzyc ;-)

Zazdroszczę Kasia, bo widać, że miejsce sobie nieziemskie wybrałaś.
Niuńka, a Ja to naleśnik, zakodowałam datę 22 ale listopada, czy Grudnia, bo i tak data daleka i nie wiem o co koma ? Moje dziecko daje mi dziś popalić i zaraz zejde normalnie z nim. Muszę iść po jaja , bo mnie się omleta na maksa zachciało.
Sylwia, ale pozytywnie wykręceni ludzie to naprawdę cool sprawa:-D:-D:-D Nie ma to jak szaleństwo w szarej codzienności, co ?!

Hej!Wczoraj miałam niezłego pecha bo podknelam się i przewróciłam z Weronika na reku, w pierwszej chwili myślałam ze skręciłam nogę, bo tak bolało i nie mogłam wstać ,ale zaczęłam iść i kustykac. Dzis mam noge spuchnieta i troche boli, a nalepsze jest to ,ze jutro zaczynam moja nowa prace,wiec nie wiem czy organizm sie blokuje przed pojsciem do pracy:-)czy po prostu taki pech. Jeszcze dodatkowo, moja corka tez od wczoraj chora , wiec szykuje mi sie niezle rozpoczecie pracy.
Sylwcia1982 Witam i mam nadzieje,ze szybko zostaniesz mamusia ,bo najgorsze jest wlasnie to czekanie...:-)zycze powodzenia.

reklama
KASIA.J-zdjecia super,oj chcialabym sobie tam pojechac:-)No i tez jak teraz pojedziemy do Zakopanego to mam zamiar sie z Kuba nauczyc jezdzic na nartach:-)juz robie powoli zakupy,ale to wszystko takie drogie:szok::szok::szok:
NIUNKA-Mi pasuje 22 ,bo Janusz ma wtedu wolne:-)
bRYDKA-to chodzi o 22tego listopada:-)

Do góry