M
reklama
nefretete101
Fanka BB :)
ampar3
Hej
Nam jak zwykle udalo sie uciec przed deszczem. Weszlismy do przedszkola i sie rozpadalo a przestalo jak wychodzilismy

Sylwcia1982- ja tam nie wiem jak podlogi ale mi szybki numerek pomogl zaraz na drugi dzien urodzilam
Kasiaj- no wreszcie;-) Super wczasy. Tak sie domagalam bo chcemy w marcu wyskoczyc ale nie wiemy gdzie
Niunka- ja jestem chetna ale nie na tance tylko do pubu na kilka glebszych bo Artur musi po mnie przyjechac bo taksowka chyba z 20funtow by mnie wyniosla jak od kasi 13 kosztuje
Monika1213- a gielda jeszcze otwarta? Myslalam ze do konca pazdziernika tylko
Kasia8118- ja najprawdopodobniej bede w czwartek;-)
Moze ktoras jeszcze ma ochote isc na te kulki kolo kasi na bd2 w czwartek z rana?
Nam jak zwykle udalo sie uciec przed deszczem. Weszlismy do przedszkola i sie rozpadalo a przestalo jak wychodzilismy

Sylwcia1982- ja tam nie wiem jak podlogi ale mi szybki numerek pomogl zaraz na drugi dzien urodzilam

Kasiaj- no wreszcie;-) Super wczasy. Tak sie domagalam bo chcemy w marcu wyskoczyc ale nie wiemy gdzie

Niunka- ja jestem chetna ale nie na tance tylko do pubu na kilka glebszych bo Artur musi po mnie przyjechac bo taksowka chyba z 20funtow by mnie wyniosla jak od kasi 13 kosztuje

Monika1213- a gielda jeszcze otwarta? Myslalam ze do konca pazdziernika tylko

Kasia8118- ja najprawdopodobniej bede w czwartek;-)
Moze ktoras jeszcze ma ochote isc na te kulki kolo kasi na bd2 w czwartek z rana?
M
Monika1213
Gość
kasia8118
Hej ja szczęśliwa bo udało się nam wyrwac na 2 godzinki bez deszczu
.Ampar3 może byc czwartek.

kasia8118
Ampar3 o ty pindo a żebyś wiedziała że tak zrobię
.Monika gadaj tu szybko gdzie są ryneczki bo ja też lubię sobie pomieszac
.

kasia8118
Byłam dzisiaj w Malatanie daj spokój ta moda to nie dla mnie
.

reklama
kasia8118
Wiecie co dziewczyny ja ostatnio doszłam do wniosku że łatwiej mi się robi zakupy przez internet niż w sklepach w Bradford
.No ale nie wszystko można kupic przez internet jak na przykład spodnie bez mierzenia to nie zaryzykuje kupna bo może byc porażka
.

Podziel się: