Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam sie w ten beznadziejny dzień...
ja od 4.30 na nogach. około godziny 7 rano moj kochany poszedł do pracy a ja wziełam sie za sprzątanie... ciekawe kiedy skończe
Adla wszystkich chorych uśmiech na polepszenie humorku od mojego Alexa
Hej
Nam jak zwykle udalo sie uciec przed deszczem. Weszlismy do przedszkola i sie rozpadalo a przestalo jak wychodzilismy Sylwcia1982- ja tam nie wiem jak podlogi ale mi szybki numerek pomogl zaraz na drugi dzien urodzilam Kasiaj- no wreszcie;-) Super wczasy. Tak sie domagalam bo chcemy w marcu wyskoczyc ale nie wiemy gdzie Niunka- ja jestem chetna ale nie na tance tylko do pubu na kilka glebszych bo Artur musi po mnie przyjechac bo taksowka chyba z 20funtow by mnie wyniosla jak od kasi 13 kosztuje Monika1213- a gielda jeszcze otwarta? Myslalam ze do konca pazdziernika tylko
Kasia8118- ja najprawdopodobniej bede w czwartek;-)
Moze ktoras jeszcze ma ochote isc na te kulki kolo kasi na bd2 w czwartek z rana?
Monika1213- zdradz cos blizej bo mam ochote poszperac w badziewkach Kasia8118- nie pisze o ktorej bo i tak sie pewnie spoznie;-) no chyba ze umowisz sie ze mna pod matalanem wtedy bede na czas;-)
Wiecie co dziewczyny ja ostatnio doszłam do wniosku że łatwiej mi się robi zakupy przez internet niż w sklepach w Bradford.No ale nie wszystko można kupic przez internet jak na przykład spodnie bez mierzenia to nie zaryzykuje kupna bo może byc porażka.