reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej ja wlasnie wsatalam:zawstydzona/y: moj maz jedzie do collegu a ja do mamusi do Bradford na kawke i serniczek :-D jakos boje sie zostac sama w domu teraz :baffled:
Jesli chodzi o car bootie to zapraszam do Leeds na tzw sunday market tez pelno rzeczy maja i taniocha:tak: jesli ktoras by chciala to mam wejsciowke do Costco to cos takiego jak makro tyle ze duzo tansze maja tam wszystko od jedzenia do pieluch :happy: aobkupilam moje dziecie tam pieluchami za groszowe sprawy...wiec jak ktoras chce niech da znac :-)

HMM szybki numerek????:-D no to napewno moj maz zostanie wykorzystany dzis w nocy :cool:

Ale tu dzisiaj ruch:szok::szok::szok:nie nadazam z czytaniem:-D
SYLWCIA-No wlasnie co to jest za sklep??gdzie on jest???jak ta karte dostac???
MONIKA-Nie nie bylam,moze w ta nd sie wybiore:tak:

sylwcia1982 - nie ma sprawy myśle że po nowym roku będzie najodpowiedniej i maluchy będa miały troszku więc na pewno się zjawimy na ciasteczku tylko takim co nie powoduje kolki :)
kasia.j - moja mała nie jest tak strasznie tłuściutka ma troszku tam i uwdzie ale to co wyskoczyło było pod szyjką to rozumie 2 bródka i wogóle ale koło uszków ??
a co do wazeliny to taka zwykła czy niezwykła kupiona specjalnie dla dzieci ??

cocolino - Mackowi za uszkami zbieral sie taki paskudny tluszczyk, trzeba to bylo usuwac patyczkami kosmetycznymi :baffled: a wazelina taka najzwyklejsza

doris - dzis taki ruch, a jutro sie wszystkie beda obijac ;-)

A ja sie czuje coraz gorzej :-(

NEFRETETE-Alex supre ma usmiech i wydaje mi sie ze jest do Ciebie podobny:tak::tak:
KASIA.J-Zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka:-):-)
AMPAR-A wczesnie to znaczy o ktorej???

reklama
Do góry