M
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Monika chodzi mi o powrót a wtedy Krystian ma już ponad 2 lata
.Dzwonic nie będę bo ceny za połączenie mają kosmiczne
.Dzięki za rady
.

M
Monika1213
Gość
Monika i Veronica
Początkująca w BB
Cze ja powoli przygotowuje się do pierwszego dnia pracy, zaczynam o 15.:-)
Niestety atmosfera nie jest sprzyjająca ,bo nosze na nodze opaskę uciskowa na ta moja biedna kostkę i moja córka marudzi bo jest chora.:-(
Kasia8118jak leciałam tymi linami to w Polsce udzielili mi informacji na lotnisku, ze mogę wziasc wózek bezpłatnie, a Weronika ma 3 latka, tylko ja nie brałam bo tez nie miałam pewności.
Niestety atmosfera nie jest sprzyjająca ,bo nosze na nodze opaskę uciskowa na ta moja biedna kostkę i moja córka marudzi bo jest chora.:-(
Kasia8118jak leciałam tymi linami to w Polsce udzielili mi informacji na lotnisku, ze mogę wziasc wózek bezpłatnie, a Weronika ma 3 latka, tylko ja nie brałam bo tez nie miałam pewności.
Czesc
My juz po lekarzu. Nic powaznego sie nie dzieje, dzieciaki dostaly syropki na kaszel i standardowo paracetamol, a ja aspiryne do plukania gardla. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, bo dzis nie spalismy w nocy. Dzieci sie budzily od kaszlu na zmiane i daly nam niezle popalic.
Kasia - mozna brac wozek, w zeszlym roku lecialam Ryanairem, Kubus mial wtedy 2 lata i 4 miesiace i nie placilam nic dodatkowo. W razie czego powiedz, ze to bagaz podreczny.
Oleska - to macie wesolo
Male kociaki sa takie slodkie. Ostatnio Kubus wypalil, ze bardzo chcialaby miec malego koteczka. Niestety u nas odpadaja zwierzaki, bo Bartek ma silna alergie na zwierzaki, zwlaszcza na koty.
Monika i Veronika - to czego sie zyczy w pierwszym dniu pracy? Polamania nog....??? ;-);-);-):-) Powodzenia w pierwszym dniu pracy!
My juz po lekarzu. Nic powaznego sie nie dzieje, dzieciaki dostaly syropki na kaszel i standardowo paracetamol, a ja aspiryne do plukania gardla. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, bo dzis nie spalismy w nocy. Dzieci sie budzily od kaszlu na zmiane i daly nam niezle popalic.
Kasia - mozna brac wozek, w zeszlym roku lecialam Ryanairem, Kubus mial wtedy 2 lata i 4 miesiace i nie placilam nic dodatkowo. W razie czego powiedz, ze to bagaz podreczny.
Oleska - to macie wesolo

Monika i Veronika - to czego sie zyczy w pierwszym dniu pracy? Polamania nog....??? ;-);-);-):-) Powodzenia w pierwszym dniu pracy!
kasia8118
Dziewczynki dzięki wielkie za rady
.Trochę się uspokoiłam faktem że mam wybór co do tego wózka czy brac czy nie
.Ale i tak nie wiem co zrobic bo mamy i tak wykupione 3 duże bagaże i chętnie bym teraz z jednego zrezygnowała,ale nie wiem czy mi oddadzą za to kasę
.A z 3 dużymi torbami plus podręczne i wózek to chyba się nie zabierzemy
.Nie wiem jeszcze dokładnie kto nas odbierze i jakim samochodem więc może lepiej nie szalec z iloscią bagaży
bo możemy się nie zabrac.Monika mały 18 grudnia kończy 2lata a wracamy 4stycznia
.Ale wiesz jak to jest wolałam się upewnic i doradzic niż pracic chorendalne piniążki za nadbagaż
.

kasia8118
Kasiu.j tak pamiętam że 15kg niestety
.Doris i Sylwia a wy co u mamusi na kawce czy szalejecie na zakupach?

kasia8118
Monika daj znac jak wrócisz z przychodni
.Napisz jak było i ogólne wrażenia bo może i mnie to kiedyś czeka
.

reklama
Dzień dobry
Czasami was kobietki podczytuję i jeśli chodzi o linie Ryanair to ja nie miałam żadnego problemu Ola miała 2 latka i 11 miesięcy i miałam z sobą wózek i nikt nie robił problemu więc chyba można
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Podziel się: