reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Oleska czyli wesolo masz i rodzina się powiększyła :tak::-);-)
Kasia wg ich linii niemowle jest do 24 miesiaca czyli Twoje dziecię się załapuje :tak:

reklama
Cze ja powoli przygotowuje się do pierwszego dnia pracy, zaczynam o 15.:-)
Niestety atmosfera nie jest sprzyjająca ,bo nosze na nodze opaskę uciskowa na ta moja biedna kostkę i moja córka marudzi bo jest chora.:-(
Kasia8118jak leciałam tymi linami to w Polsce udzielili mi informacji na lotnisku, ze mogę wziasc wózek bezpłatnie, a Weronika ma 3 latka, tylko ja nie brałam bo tez nie miałam pewności.

Czesc

My juz po lekarzu. Nic powaznego sie nie dzieje, dzieciaki dostaly syropki na kaszel i standardowo paracetamol, a ja aspiryne do plukania gardla. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, bo dzis nie spalismy w nocy. Dzieci sie budzily od kaszlu na zmiane i daly nam niezle popalic.

Kasia - mozna brac wozek, w zeszlym roku lecialam Ryanairem, Kubus mial wtedy 2 lata i 4 miesiace i nie placilam nic dodatkowo. W razie czego powiedz, ze to bagaz podreczny.

Oleska - to macie wesolo :tak: Male kociaki sa takie slodkie. Ostatnio Kubus wypalil, ze bardzo chcialaby miec malego koteczka. Niestety u nas odpadaja zwierzaki, bo Bartek ma silna alergie na zwierzaki, zwlaszcza na koty.

Monika i Veronika - to czego sie zyczy w pierwszym dniu pracy? Polamania nog....??? ;-);-);-):-) Powodzenia w pierwszym dniu pracy!

Dziewczynki dzięki wielkie za rady:tak:.Trochę się uspokoiłam faktem że mam wybór co do tego wózka czy brac czy nie:tak:.Ale i tak nie wiem co zrobic bo mamy i tak wykupione 3 duże bagaże i chętnie bym teraz z jednego zrezygnowała,ale nie wiem czy mi oddadzą za to kasę :baffled:.A z 3 dużymi torbami plus podręczne i wózek to chyba się nie zabierzemy :cool:.Nie wiem jeszcze dokładnie kto nas odbierze i jakim samochodem więc może lepiej nie szalec z iloscią bagaży:sorry: bo możemy się nie zabrac.Monika mały 18 grudnia kończy 2lata a wracamy 4stycznia:tak:.Ale wiesz jak to jest wolałam się upewnic i doradzic niż pracic chorendalne piniążki za nadbagaż:tak:.

Kasia - kaski Ci nie oddadza niestety, a pamietaj, ze u nich jest tylko 15kg i nie mozna laczyc kilogramow :-( kilo wiecej i juz karza doplacac

reklama
Dzień dobry :happy: Czasami was kobietki podczytuję i jeśli chodzi o linie Ryanair to ja nie miałam żadnego problemu Ola miała 2 latka i 11 miesięcy i miałam z sobą wózek i nikt nie robił problemu więc chyba można:tak:
Pozdrawiam

Do góry