M
reklama
noami81
Zaangażowana w BB
4muchy - na pewno się nie przeprowadzimy do tego mieszkania co dziś widziałam:-( z zewnątrz spoko, a w środku małe i łazienka fatalna...W środę oglądam kolejne trzy, może któreś z nich będzie fajne. W sumie nam się nie spieszy z tą przeprowadzką, ale ja już bym chciała, jakoś przyzwyczaiłam się do tego, że się przeprowadzamy przynajmniej raz w roku. Aktualnie to już nasze 5te lokum odkąd tu przyjechaliśmy.
nefretete101
Fanka BB :)
sylwcia1982
Aktywna w BB
ja juz wrocilam od mamuski :-) co do sklepu jest on w Leeds blisko Crown point , niestety nie da rady zrobic wejsciowki na miejscu, to sklep dla osob co prowadza wlasna dzialalnosc gospodarcza albo pracuja w sadach, bankach, w nhs , na poczcie itp..ale jako ze ja mam karte moge wziasc ze soba 2 osoby
wiec ajk ktoras ma ochote zapraszam:-)
Cocolino25 no mysle ze po nowym roku bedzie najlepiej sie spotkac a co do ciasteczka to myslalm o nas o nie o dzieciakach
ja bym zjadla sero makowca 
ide lulac moja corcia pewnie dzis tez nie wyjdzie

Cocolino25 no mysle ze po nowym roku bedzie najlepiej sie spotkac a co do ciasteczka to myslalm o nas o nie o dzieciakach

ide lulac moja corcia pewnie dzis tez nie wyjdzie

ampar3
A ja sobie pospalam usypiajac malego
Doris78- wczesnie tzn ze ja bede okolo 10.30 chce zajsc do matalana i potem na kulki. Dla mnie to bardzo wczesnie bo musze wyjsc z domu tak okolo 9.15
Sylwcia1982- no to bzyk i po sprawie mam nadzieje

Noami- ja tez mialam juz 5 przeprowadzek ale stwierdzilam ze czas juz na stabilizacje chociaz wiem ze jeszcze w przyszlosci czeka mnie jedna przeprowadzka do 3 sypialni
Ja jutro jade do bradford po pare drobiazgow. Zostaly mi jeszcze 4 prezenty do kupienia

Doris78- wczesnie tzn ze ja bede okolo 10.30 chce zajsc do matalana i potem na kulki. Dla mnie to bardzo wczesnie bo musze wyjsc z domu tak okolo 9.15

Sylwcia1982- no to bzyk i po sprawie mam nadzieje

Noami- ja tez mialam juz 5 przeprowadzek ale stwierdzilam ze czas juz na stabilizacje chociaz wiem ze jeszcze w przyszlosci czeka mnie jedna przeprowadzka do 3 sypialni

Ja jutro jade do bradford po pare drobiazgow. Zostaly mi jeszcze 4 prezenty do kupienia

kasia8118
Dzień dobry:-).Wiecie co dziewczyny cały czas myślę o tym moim wyjezdzie do Polski i nie daje mi spokoju pewna sprawa
.A mianowicie nie mogę się nigdzie konkretnie w regulaminie Ryanair do czytac czy przysługuje dziecku ponad 2 letniemu przewóz bezpłatnie wózka.Może któraś z was co ma starsze dziecko wie coś na ten temat
.Czekam na odpowiedz
!

M
Monika1213
Gość
M
Monika1213
Gość
Kasia możesz zadzwonić i ich zapytać ,tylko zapisz sobie nazwisko osoby z która będziesz rozmawiać by wiedzieć komu w razie problemów przywalić ;-)
Ryanair.com - FAQS : Obsługa przez Internet

Ryanair.com - FAQS : Obsługa przez Internet

reklama
oleska
Czesc kobitki!
U nas ranek pelen przygod ...nasza kotka urodzila w nocy 3 kotki wiec Abi szaleje ze szczescia a ja z wscieklosci bo musze jej miski prac bo w nich sobie gniazdo uwila
Ale kotki sa fajne;-)
Sylwia ja bym sie z toba chetnie wybrala bo musze zrobic zapas pieluch
jesli oczywiscie moge;-)A pamietasz ceny?
U nas ranek pelen przygod ...nasza kotka urodzila w nocy 3 kotki wiec Abi szaleje ze szczescia a ja z wscieklosci bo musze jej miski prac bo w nich sobie gniazdo uwila

Ale kotki sa fajne;-)
Sylwia ja bym sie z toba chetnie wybrala bo musze zrobic zapas pieluch

Podziel się: