reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej
Ale mamy piekna :tak::-):-)pogode, ze az sie dzis nawet opalilam.
A kiedy i gdzie to spotkanie???? Bo jestem chetna.

wlasnie tak sie zastanawiam,ze bede ze bede nielegalna uczestniczka tego forum;-)bo wyjezdzam z uk na okolo 3mc:baffled: mam nadzieje ze dam rade tak dlugo,narazie jestem przerazona,lotem,mieszkaniem z tesciami, ogolnie przestawieniem sie na polskie.moze to dziwne, ale tutaj mam przyjaciol,tutaj mam dom:tak:mam nadzieje ze jakos to bedzie i dlalej bede mogla byc mama z uk;-)i zagladac na nasze forum.

Nas dzis slonko wykonczylo. Rano Kuba byl w przedszkolu, chyba nastapil jakis przelom. Troche plakal jak go zostawialam, a jak wrocilam po niego to mial podkowke na buzi, ale jak mu sie humorek poprawil, to opowiadal z zapalem co robil. Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej. A reszte dnia spedzilismy w ogrodku. Popoludniu zalapalismy sie na drzemke, wszyscy w trojeczke w lozeczku przytuleni do siebie :-):-)

jasmina - super, ze corcia idzie do szkoly, oby nie bylo problemow, odpoczniesz sobie troche, a mala nawiaze znajomosci i sie jej nie bedzie nudzic, a moj Maciek jest wyjatkowo niedelikatny z tym gryzieniem, Kubus tylko raz mnie ugryzl, dostal w nosek wtedy delikatnie i zabralam mu cycusia i sie to nie powtorzylo, przez cale karmienie zawsze byl bardzo delikatny, a Maciek jak nie mial jeszcze zebow to lubil sie na mnie wyzywac :-(

doris - to Ilkley jest blisko, ale droga srednia, zeby uniknac stania w korkach to jezdze przez Calf and Cow i potem przez Baildon, a to jest odcinek specjalny, pewnie wszyscy Ci faceci co tam za mna jezdza to niezle sobie mrucza pod nosem, a ja na tych zakretasach to w porywie 20 jade :-D:-D:-D

mw80 - powodzenia w podrozy, a co do mieszkania z kims to Cie rozumiem, ja sie juz oduczylam i teraz jak pomieszkuje u tesciowej i rodzicow to tak troche sie dziwnie czuje, zagladaj do nas i pisz czesto

A ja bylam z Kuba u lekarza,a doktor mnie przywital po polsku:-D:-D:szok:umie powiedziec dzien dobry i piwo:-D:-D:-Dale bylam w szoku,no i wiedzzial gdzie Gdansk lezy:szok:A Kubus ma zapalenie ucha i gardla,dostal antybiotyk i poszedl spac juz o 5 godzinie i spi dalej:-(cos ostatnio nie moze wyjsc z tych chorob:wściekła/y::wściekła/y:
KASIA-fajnie masz ze jeszcze Kuba ci spi w dzien,masz troche czasu dla siebie:tak:A ten CALF AND COW to jest miejscowosc??jak tak to smieszna nazwa:-D:-D

Czesc kochane kobietki.
Mamy cudowna pogode przez caly tydzien:-). Takiego ciepelka to juz dawno nie pamietam w Anglii. Mam nadzieje, ze pogoda w weekend sie nie popsuje:sorry2:.
Nie zagladalam do Was dosc dlugo, bo moj maz mial we wtorek operacje oka, i przez trzy ostatnie dni mialam w domu mini szpital. Wiecie jak to jest miec zbolalego meza w domu:rofl2:.
Udalo mi sie go wczoraj wyciagnac na mala wycieczke. Pojechalismy do Yorkshire Sculpture Park kolo wakefield i zrobilismy sobie maly piknik na swierzym powietrzu. Polecam goraco to miejsce jesli jeszcze tam nie bylyscie. Ogromny park z przeroznym posagami nad duzym jeziorkiem, a wszedzie dookola pasly sie owieczki. Sa tam wyznaczone miejsca piknikowe. Jedyne co trzeba zabrac ze soba to w miare ladna pogode, cos na piknik i 4 funty na parking.

Niunka- zapraszam do siebie tym razem. Co prawda mamy juz samochod, ale teraz Wasza kolei nas odwiedzic. Znowu uzbieralo mi sie mnostwo ciuszkow po Gabrysiu, moze bedziesz chciala je sobie przejzec;-).

Cfcgirl_ jak sobie radzisz kobietko w nowej roli? Wyzdrowialas juz?. Jak tylko bedziesz mogla to daj znac co u ciebie.

Doris- moze uda mi sie z Toba umowic jakos na przyszly tydzien, tez bede miala samochod, bo maz narazie prowadzic nie moze. Zobaczymy. Ciagle mi cos wypada i na wszystko brak mi czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Co do spotkania ja rowniez jestem bardzo chetna. Piszcie kiedy i gdzie a ja postaram sie zjawic.

Buziaki

hej hej
dzisiejsza noc byla okropna ja i Szymon na zmiane marudzilismy , Szymek na zabki a ja z bolu bo mam plecy spalone ze hoho.
Koslilismy wczoraj trawe z mezem i pomylalam ze sie troszkie opale , no i sie opalilam tyle ze troszkie za mocno:-D.

Karolciu pogadam z Tomkiem , ale na pewno wpadniemy no i z checia wezme jakies ciuszki.

Cfcgirl- czekamy na fotki!!!!!!!!!

Dorir- bidulko ty to juz masz z tymi chorobami , co? :-(.Biedactwo niech szybkciutko zdrowieje.

Dziewczyny co z tym spotkaniem?????????????

doris - Calf and Cow to nazwa miejsca, sa tam fajne skalki do wspinania, mnostwo sciezek do przejscia i pub z dobrym jedzonkiem i piwkiem, my jak nie mamy pomyslu co robic to tam jezdzimy

Karolina - ostatnio wlasnie o tym parku mowilam mezowi, ze jeszcze nas tam nie bylo :-) jak jechalismy M1 na poludnie to widzialam znaki informacyjne, a jak mezus? z tym okiem to cos powaznego? moj ostatnio walczy z wysokim cisnieniem i cholesterolem, lekarz mu dal czas do konca wakacji, jak nie zbije to tableteczki bedzie musial brac do konca zycia

niunka - to ciezka nocka za Wami, u mnie dzis ciezki dzien, Mackowi chyba idzie nastepny zabek, jest marudny, placzliwy i ma stan podgoraczkowy :-( bidulka moja kochana, ale mimo wszystko sie usmiecha

A co do spotkania to rzucam pierwszy termin, a Wy piszcie komu pasuje, a komu nie: SRODA o 12.00 ?? jakby bylo slonce to mozna do jakiegos parku na piknik

Co u pozostalych dziewczyn slychac? Pamieta ktos moze kiedy mialy byc te zabawy w polskim osrodku w Leeds?

reklama
Dziewczyny bede pisala krotko bo czasu brak
Dzisiaj bylam z Dawidem w przychodni bo maly ma od wczorajszej nocy goraczke i nie chce spasc po paracetamolu. Lekarz Polak sprawdzil uszy gardlo i osluchal. Oczywiscie Paracetamol albo Ibuprofen :-(. Powiedzial tez ze nic nie wysluchal i nie nie zobaczyl. No coz mam obserwowac..... Jakos nie jestem zadowolona z tej wizyty:crazy: :crazy: :crazy:.
Doris - buziaczki dla Dawidka, moj Dawidek mowi ze on wie jak bola oba uszka naraz i ze to bardzo boli:-( usciski i misiaki dla Maluszka.

Kasiu j. - spotkania w Polskim Osrodku w Leeds we wtorki a godziny to chyba byly od 12.00 do 14.30???

Cos jeszcze.....??? Jak cos mialam jeszcze napisac to zapomnialam

pozdrawiam i narazie
A pogoda owszem piekna:tak:

Do góry