reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja tez sie pisze na srode i na piknik,ale nie zabardzo rozumiem czy chodzi o taki piknik w przenosni czy taki prawdziwy,bo jak tak to koc trzeba wziasc,nie?

Kama-jak teraz pisze to pewnie juz jestes w drodze,ale zycze ci bezpiecznej i szczesliwej drogi ni i milego pobytu w Polsce.Napisz potem jak wam podroz minela no i czy Maksik byl grzeczny!!:-):tak:

A moj maz ma jutro wolne i nie wiem gdzie jechac:no:w tyle miejsc bym chciala sie wybrac:tak:trzeba sie zastanowic:tak:

NIUNKA-jak wam minela kolena nocka,lepiej?
Jasmina- A jak tam twoj Dawidek,lepiej??

hej hej
kama- daj znac jak bedziesz na miejscu .zyczymy spokojnej podrozy

doris- u nas kazda noc taka sama , Szymon zrywa sie i normalnie przez sen szoruje dziaslami o rece i poplakuje. Jak go chwile ucisze to przysnie i dalej. Na szczescie nie goraczkuje. Nie chce jesc tylko sie po prostu zrywa bo biedaczka dziselka swedza.:-(.
Wiesz dosc pozno chodzi mi spac bo ok 21.30. wstaje ok 8.- 8.30. w ciagu dnia ma dwie regularne drzemki , ale po poludniu jest tak rozbzikany ze nie mozna go wogole wyciszyc , az wkoncu sam padnie. Tylko ze my z mezem juz powoli nie wyrabamy, dobrze ze to on usypia Szynka bo ja juz pod koniec dnia nie mam sily.

No koncze lece brac prysznic i relakscikkkkkkk:tak::-)

Ale tu cicho! Towarzystwo pewnie odpoczywa po upalnym dniu :-)

Ja dzis sie wybralam na zakupy. Udalo mi sie kupic ladna bielizne w mothercare, taki niebieski stanik dla mamy karmiacej (ciesze sie bo mam z tym wielki problem) i Maciusiowi ciuszki na lato w TkMaxie. Moj mezus dzis zaopatrzyl nas w rowery i przyczepke dla dzieciakow, wiec jutro w planach mamy wycieczke rowerowa. Nie jezdzialam juz z 5 lat!!! :szok::szok::szok: Ostatni raz przed zajsciem w ciaze z Kubusiem, pewnie bede umierac w poniedzialek.

doris - tak myslalam, zeby wziac kocyki i ulozyc sie w poblizu jakiegos placu zabaw, patrzylam dzis na ogrodki przy knajpkach w B, ale wszedzie smrodza papierochami, a tak dzieci sobie troche przy okazji pobiegaja

jasmina - dzieki za informacje

kama - mam nadzieje, ze podroz minie szybko i bez przygod, a maluszek trzyma sie dzielnie

niunka - kupilam ostatnio Mackowi fajny gryzak w Bootsie, ma ksztalt nakladki na dziasla, a w srodku sa rozne wypustki, mojemu maluchowi bardzo przypadl do gustu, jak sie wgryzie to widac taka blogosc na buziaku, tylko musze mu to przytrzymywac, bo on sobie srednio z tym radzi i sie denerwuje

Witajcie koleżanki szanowne.
U nas jakoś leci...Uczymy się z Marysią siebie nawzajem, ale jakie piękne są te lekcje. Cierpliwość mojego dziecka mnie zadziwia niezwykle momentami. Doszliśmy już do ładu z piersiątkami i teraz tryskamy pokarmem na lewo i prawo. Marysia przy jednym karmieniu ssie obie piersiatka. Mój kochany glodomorek. Może dlatego udalo mi się już dojśc do wyjsciowej wagi 60 kg. Wyssala Marynia cały tluszczyk z mamusi. teraz trzeba pracowac nad luźną skóra na brzuszku a potem na zruceniem jeszcze jakiś 5 kg.
Wczoraj zaliczylismy spacer promenada w Blackpool. Potem córeczka moja spała jak zabita i tylko się co 2 godzinki na karmienie budziła w nocy...
Nie mogę sie doczekać jak wam przedstawie królowa naszych serc...
Edytko kochana musimy jakoś się z tą bluzeczką spotkac...
Pozdrawiamy Was wszystkie bardzo serdecznie i nie złoście się jak niepiszemy regularnie.Syndrom młodej mamusi- uczę się organizowac czas...
Całuski 1000-ce

reklama
Hej dziewczyny
wiem wiem juz pewnie zapomnialyscie o naszym istnieniu tak dlugo tu nie zagladalam, przepraszam ale tak jakos sie zlozylo :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wybaczycie????? ;-):rofl2::baffled:
jestem bardzo do tylu bo starsznie tu duzo piszecie :) ale najbardziej to mi wstyd ze nie pogratulowalam jeszcze Cfcgirl tej pieknej ksiezniczki wiec..
przepraszam ze dopiero teraz ale GRATULUJE CI KOCHANA Z CALEGO SERCA zycze duuzo zdrowka i pieknych wspolnie spedzonych chwil.
Dziewczyny jesli pogoda dopisze i zechcecie mnie na spotkaniu :) to ja tez sie pisze na srodowy piknik.
Niunka wiem co przezywwasz z tymi zebolami my mamy to samo trze biedak o przesieradlo mam chyba z 5 rodzaji masci na zeby ale ona pomagaja na troche a mozna stosowac je 6 razy na dobe tylko, a na dodatek mlody ma starszny katar ze gile mu leca jak z kranu i nie moze zasypiac ze smokiem a wiecie co to znaczy nie?? :crazy: :rofl2: placz i krzyk
pogoda nas ostatnio rozpieszcza wiec nie ma nas cale dnie w domu, mlodemu sprawilismy hustakwe na ogrod wiec siedzi i sie boja - jest w siodmym niebie no i my tez hehe
pozdrawiam

Do góry