reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny ja już po śniadaniu.Nocka była fatalna mały obudził się o23 na mleko i został już w lóżku u mamusi aż do rana.Najgorsze ze obudził sie jeszcze kilka razy a o 3 w nocy to wogóle miał jakiś atak i płakał jak oszalały.Pewnie przez ten katar.Jestem strasznie śpiąca i zmęczona gorzej niż przed snem.Trudno będzie trzeba jakoś wytrzymac ten dzień.Mam nadzieje że u reszty nocka była Ok.Pozd

reklama
czesc dziewczyny

kasia8118 pytalas ile ja mam no az 22 hehe .
wiecie co dzis wstaje patrze w lustro i szok te plamy zrobily sie widoczne i jestem zalamana nie wiem co zrobic z tym co mam teraz zrobic nawet nie wiem gdzie sie zglosic zeby to usunac jestem po prostu zalamana ;( normalnie wygladam jak jozin z bazin hehe nie wiem pomocy moze wiecie gdzie bym mogla sie zglosic bo sie zalamie jak tego nie usune aaaaaaa nic nie pomaga nawet tona fluidu ;((((( normalnie mam dola

Czesc
Myszavik - moze najrozsadniej bedzie pojsc do lekarza i powiedziec co sie stalo, jest wiele skutecznych masci: na blizny (np contratubex) albo rozjasniajacych. Trudno cos doradzic jak nie wiemy jak to wyglada. Ja poszlabym na poczaku do lekarza.
Ja niestety nie dolacze sie do spotkania, bo w srode mam swoje lokalne playgrup i chce nawiazac blizszy kontakt z ludzmi z okolicy.We wt chodze do pol osrodka, wiec moze bedzie spokanie w jakis inny dzien tyg - chetnie dolacze. Bylam w BR tylko raz, nie znam tego miasta ale chetnie poznam. Jasiek lubi jezdzic busem, wiec piszemy sie na nastepny raz.

MYSZAVIK LEPIEJ ISC Z TYM PROBLEMEM DO LEKARZA BO BLIZNT NA TWARZY TO SPORY PROBLEM DLA KOBIETY TAKIEJ MLODEJ JAK TY.PEWNIE ZAPISZE CI MASC I WSZYSTKO ZNIKNIE :tak:BO SAMEMU TO LEPIEJ NIE KOMBINOWAC!

dziewczyny bardzo dziekuje ze mi doradzacie wlansie sie ubieram i wychodze do lekarza wielkie dzieki macie rje ale chcialam sie dowiedzec pozdrawaim pa

Witam,
jak tak Was czytam kochane to szczerze Wam wspolczucie z tym spaniem Waszych brzdacow. Ja potrafie strasznie narzekac na swojego babla, ale przy tym co piszecie to mam chyba raj. Moje dziecko juz od dawna pieknie samo zasypia w swoim pokoiku i spi cala noc, przynajmniej do 8mej rano:-p. Czasem potrafi sie przebudzic, bo mu sie cos przysni, ale daje mu wtedy smoka, buziaczka i spi dalej. A o karmieniu po wieczornym mleczku nie ma mowy odkad Gabrys skonczyl 5 czy 6 miesiecy.
Ale ze mnie chwalipieta:-p:laugh2:. Niezle wytresowalam dziecko:-p:rofl2:. I tak ciagle narzekam , ze niewyspana jestem, bo musze wstac o 8mej. Straszny ze mnie spioch i chetnie zostalabym w lozku gdzies do 10tej:tak::sorry2:.
Co do spotkanka to ja rowniez jestem za. Juz rozmawialam z mezem i bede miec samochod i GPS-a (co by nie zabladzic:zawstydzona/y::-D):-p. Tylko prosze sie nie nasmiewac:-D:-D:-p - fatalne mam rozeznanie w terenie, szczegolnie jak siedze za kierownica. Moze kiedys dojde do wprawy:-D;-).
Pozdrowionka

Acha...
Kasia 8118- ja jestem z Halifaxu, ale to calkiem niedaleko.

Buziaczki.

myszavik - ja bym nie tuszowala tego na razie kosmetykami, niech sie to goi na swiezym powietrzu

kasia8118 - ja mieszkam na BD9

magde - to ja sie wybiore tez we wtorek do polskiego klubu na te zabawy

U mnie noc spokojna. Kuba spal do 8.30 :-D w nocy sie obudzil i mial ochote na pogawedke, ale poniewaz nikt nie byl chetny to zasnal z powortem :-D

A o co chodzi z tym plskim klubem, ze tak wtrące sie do rozmowy.Chodzi o ten klub w Bradford?Co jest tam organizowane ?Bo nie jestem w temacie.Pewnie mało jeszcze wiem co dzieje się w mieście i okolicach.Musicie mnie trochę uswiadomic.Co tu jest grane w okolicy.Bo jestem już w Bradford od roku a nic nie wiem.Poz:rofl2:

reklama
Do góry