reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

o kurcze ale tu sie dzieje :-):-D witam dwie kolezanki KASIUNIE I FABIANA I ASIUNIE221.
Asiunia221 nie krepuj sie im nas wiecej tym lepiej, kazda z nas miala tu swoj "pierwszy raz" a Kasia.j ma synka w podobnym wieku.
ja dzis za duzo wam nie napisze bo glowa mnie boli, mialam fatalny dzien no i noc tez, maly nie spal nawet w dzien a teraz nie obylo sie bez czopka i ibuprofenu :wściekła/y::wściekła/y::-:)-( ale zasnol wreszcie tylko na jak dlugo??:baffled:
Doris widze ze tez sie zmagasz z choroba mi juz rece opadaja ;/ niby tylko katar i kaszel ale ja juz nie mam sil.
ok ide polezec chwile przed tv i ide spac

reklama
Kama Marcel baardzo dziękuje za wpis na bobasach:tak::tak:
Zdaje się że Ty właśnie wracasz:-) trzeba znowu zorganizowac spotkanie żebysmy i z Toba mogły poznac się osobiście:tak:
No i z resztą dziwczyn z Leeds również:tak:
No nie ma za co Sylwuniu:-).Jeszcze nie wracamy,wyjezdzamy w niedziele pod wieczor.
Witam wszystkie nowe kolezanki i dzieciatka.
Wiecie co nie chce zapeszac,ale Maksik od poniedzialku to aniolek. Prawie w ogóle nie placze,caly czas sie smieje i gada cos tam po swojemu.Normalnie wlasnego dziecka nie poznaje. Budzi sie i zasypia z usmiechem na twarzy. Musze sie pomodlic zeby tak juz mu zostalo:-D
U mnie pogoda do bani,nie pada,ale jest zimno i pochmurno.
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko!!!:-):-):-)

Oj goraco tu,goraco:-):-)
ASIUNIA-Witamy i zapraszamy na forum i fajnie ze sie zapisalas:-):-):-)
KASIA8118-Ja mam ten sam problem z kompem,cos mi szwankuje i sie zawiesza,a ja nie moge,bo tak i tak mam ograniczone wejscia przez malego,jak tylko widzi mnie przy kompie juz jest ryk,teraz naszczescie juz spi.
KASIEK-No ja to mam juz z tym Kuba taka jazde od urodzenia,dlatego dlugo nie chciallam miec drugiego dziecka ze wzgledu na te jego choroby:crazy::baffled:jakis czas byl spokoj ale znowu sie zaczyna:rofl2:

Dziewczyny ja już dzisiaj nie nadążam bo tyle was jest na forum a mi internet pada co parę minut.:wściekła/y:Pierwszy raz mam taką sytuacje i krew mnie zalewa,bo mam ochotę pisac a tu d...Witam wszystkie nowe dziewczyny:tak:.Nie wiem ile was dzisiaj doszło do naszego grona bo wszystko mi się już kręci.:baffled:Ale bardzo się ciesze:-D.Bo czym więcej tym weselej:-D.Kurcze mały dzisiaj spał do 19 to będzie pewnie buszowac do póznego wieczora.To co będzie to spotkanie w przyszłym tygodniu czy nie??????

Kurcze ja to bym chciala sie z wami spotkac i was poznac.
Ale pewnie bendzie mi ciezko sie zgrac bo wracam do pracy na 16 godzin w tygodniu.Niby nie duzo ale pewnie spotkanie przypadnie jak bende w pracy.
Ale moze sie uda.Jak nie za pierwszym razem to za drugim.
Aha mam pytanie: czemu nie wyswietla mi sie zdjecie na moje stronie?

Kasiunia może my się dostosujemy do Ciebie:-) Na pewno jakoś uda nam się umówic:tak: A jak wklejałaś zdjęcie? Może nie kliknęłaś na "zapisz zmiany"?

Kasia8118 mi pare razy zdarzyło się tak że napisałam posta kliknęłam na "zatwierdz odpowiedz" i wtedy internet zanikał razem z wszystkim co napisałam:wściekła/y::angry: ale byłam wtedy wściekła:wściekła/y::angry:

Kama to i my się pomodlimy żeby Maksiowi tak zostało:-)

Kasiek oj szkoda tego Twojego Michasia. Ucałuj bidulka od nas:-):tak:

A ja obmyślam sobie plan na jutro i nic mi do głowy nie przychodzi. Mąż oczywiście w pracy a my hmmmm znowu będą nuuuudy:crazy::crazy:

sylwia.m - no wlasnie kliknelam na "zapisz zmiany" i nic! bez zmian. Poprosze juto niunie to mi to zmieni.A widze,ze twoj maz tak jak moj pracuje w wekendy!!!Znam te wekendowe nudy!!!

Kasiuna najgorsze jest to że te weekendowe nudy ja mam na codzień:-( Ale niedługo ma się to zmienic więc jestem cała happy. Póki co to w środę planujemy sobie wycieczkę i nie mogę się już doczekac.
A gdzie Ty mieszkasz??

SYLWIA- ja tak naprawde to tez mam czesto te nudy i w wekendy i w tygodnu.Ale na szczescie mieszkam blisko Niuni i chodzimy na spacery tak czesto jak tylko sie da!!(na bd 10)

reklama
Do góry